Bun Venit in lumea Theta Healing

Pentru mine Theta Healing a insemnat foarte mult. Prin aceasta tehnica am reusit sa imi schimb viata foarte mult, aproape total. Fiindca am apelat la citiri in tarot mereu imi aparea Arcana Majora " Roata Norocului", aceasta inseamna o schimbare importanta a vietii.

Theta Healing a aparut in viata mea in momentul in care aveam cel mai mult nevoie de ceva care chiar sa functioneze foarte puternic (Reiki m-a ajutat sa ma echilibrez doar din cand in cand). 
Eram intr-un moment in care nu mai intelegeam rolul meu pe pamant si daca mai are rost sa exist, viata mi se parea fara sens. Desi am fost la cursuri de genu " Viata merita traita" si m-am inconjurat de prieteni tot nu se facea acel click in viata mea. Anul trecut 2014, am primit o recomandare de la o prietena ca sa fac terapie Bowen si am decis sa ma intalnesc cu acea persoana, desi am vorbit pe facebook ne-am intalnit doar atunci cand trebuia, dupa mai multe luni, mai exact in februarie 2015. Am participat la workshopul Manifestare si Abundenta si aici am deblocat importante programe din subconstientul meu. Ma anunta ca in curand face curs de Theta Healing si asa am ajuns la curs. 

Despre revelatiile de la curs voi scrie altadata.

Din momentul in care am mers la curs lucrurile au inceput sa se schimbe in viata mea, am primit ajutor din exterior, au inceput sa apara barbati in viata mea si am vazut/simtit cum se simte o viata magica, plina de bucurie, armonie, pace si iubire.

In luna august am decis sa fac si curs adn 2 si am descoperit noi moduri de abordare de a schimba programele din subconstient si de a pune programele cele mai benefice pentru cel in cauza. Voi detalia altadata despre curs.