Toves hjemmeside‎ > ‎

Kasper


Kasper er vores første barnebarn og derfor har vi haft rigtig mange gode og sjove oplevelser med ham. Han er født onsdag den 7. Maj 1980, vejede 4300 gram og var 53 cm. Morfar var på Grønland dengang, men tog første flyver hjem for at se ham.

Allerede da Kasper var 4 år kom han på besøg hos os på Grønland og det blev til mange besøg i årene fremover. Han elskede at gå med morfar på arbejdet både om dagen og sommetider også på nattevagter. Så gik tiden med at rydde op på lageret. Som 6årig kom han igen og denne gang sammen med Peter og der gik dagene med at fiske. Engang var de ude og kigge efter moskusokser, de kom dog så tæt på dem, at Kasper gik baglæns og faldt i vandet. Han var god til at hjælpe med at plukke blåbær, men ligge på ryggen midt i blåbærrene og synge lige op i himlen, det var bare så dejligt. Andre dage var vi i svømmehallen.

Året efter kom Kasper igen og så var den store interesse at spille på spillemaskiner i klubben, sommetider blev alle 25-cent spillet op. Der blev drukket mange colaer og Tina klagede over, at han blev for tyk hver gang han besøgte os. Denne gang fløj han alene hjem - flot gjort af en 7årig.

Da Kasper var 8 år vejede han 34 kg og målte 136 cm.

Jeg fik det år en dyr rynkecreme af Tina, hvorpå der stod, at man kunne se et resultat efter tre uger. "Mormor brug den over det hele." var Kaspers kommentar.

Vi har rejst mange andre steder med Kasper end Grønland. Tina og ham var med os i Portugal, hvor vi fejrede sølvbryllup, der var han 1 år. Han var tre år, da vi fejrede nytårsaften hos Ken i Florida. Så var han med på flodsejlads i Frankrig, da han vi ni år og senere var han med os på besøg hos Ken i Virginia. Der kørte vi rundt i Cadillac og drak Cola og hørte countrymusik, det var rigtig sjovt. Knap så sjovt var det, at vi skulle fire gange ud og ind af Washington før vi kunne finde vej.


Vi har også været sammen på Kreta nogle gange.

Som 8 årig rejste Kasper og Tina rundt på græske øer med sovepose og overnatning på strandene.

Kasper har to søskende: Oliver der er født i 1989 og Emil der er født i 1994 og dem er han en rigtig god storebror for. Kasper startede i St. Magleby skole og gik der til 6. klasse, hvor han skiftede til Nordstrandskolen.

På skolen røg han engang ind gennem en rude og kom slemt til skade med sin arm. Det tog to timer at sy armen sammen og han peb slet ikke.

Da jeg var 50 år gik jeg til svømning og var meget stolt over, at jeg kunne springe på hovedet i vandet det fortalte jeg stolt til Kasper. Han tænkte lidt over det og så sagde han. "Jeg har aldrig set en gammel kone springe på hovedet". Det fik sat tingene på plads og jeg sprang ikke på hovedet mere.

Efter 9. Klasse kom Kasper i lære som elektriker, det arbejdede han med i nogle år og begyndte så at læse til installatør, hvor han tog en flot eksamen i 2007.

Kasper bor sammen med Camilla på Dragør Fortet, men har også en lejlighed på Islands Brygge, som han lejer ud.