Toves hjemmeside‎ > ‎

Bailey

Bailey er født fredag den 6. Juli 1990 og blev navngivet Bailey Marie. Hun blev født på Rutland Regional Medical Ctr. Vermont USA, Ken og hendes mor Beverly boede dengang i Killington.
Bailey vejede 8 lbs og 5 ½ oz. Hun var en stor og velskabt dejlig pige og det første pigebarnebarn vi fik.

Fritz og jeg så hende første gang i juni 1991, der var de flyttet til St. Petersborg i Florida. Det var meget varmt der, på det tidspunkt og vi fik lov at tage hende med til stranden og nyde hende helt for os selv. Vi havde hende med på en Tavern, hvor vi havde lunch, men Bailey ville kun sidde og sutte på isklumper. Det var meget varmt for en lille pige på 11 mdr. 35 grader. Men hun har lige fra hun blev født været en rigtig sej pige der aldrig er pivet.

Næste gang vi så Bailey var i sommeren 1993, hvor hun var med sin far og mor i Danmark for første gang. Bailey var 4 år og Oliver 5 år og de havde meget glæde af at lege sammen. Kasper var hun meget glad for "tom on Tasper"  sagde hun hele tiden.

Vi besøgte USA i november 1993 og der var familien flyttet til Wyndham i Richmond. Der var Bailey blevet til en ballet og prinsessepige. Alting handlede om tylskjoler og dans. Vi var der kun en uge, men skulle jo se den nye lillebror Nikolas hun havde fået. Bailey begyndte at ride allerede da hun var 4 år og hendes første hest hed Blue Moon opkaldt efter en Elvis sang. Hendes næste hest hed Chloe May og var en Paleminio race.

1995 var Baileys Pippiperiode og hun besøgte os med far mor og Nik, til oldemor Gunhilds 85 års fødselsdag. Hun sang sammen med Nik en meget fin fødselsdagssang for oldemor og

alle gæsterne, som var med på Badehotellet. 1997 var Bailey her sammen med sin far og Nik til min 60 års fødselsdag, hvor vi havde stor fest i haven. Senere på året var vi på besøg hos dem og jeg var med Bailey i skole en dag. Vi var også alle sammen ude at sejle i deres båd.

1999 flyttede familien til et stort dejligt hus i Rockville. Ken byggede stalde så der var god plads til Baileys heste. Hun er så dygtig nu og vinder præmier hver gang hun er til ridekonkurrence.

Sommeren 2000 var Bailey, far, mor og Nik med os på Kreta. Det var meget varmt, men vi nød det meget. Bailey og hendes mor lejede heste og var oppe og ride i bjergene. Hele familien var også på udflugt til Knossos ruinen, selvom det var 40 graders varme. Ellers lå vi på stranden eller i poolen hver dag. Det var en skøn ferie.

2001 var familien igen i Dragør. Det var sommer og Bailey var ikke bange for at bade her selvom Øresund var iskold den sommer.

2002 er vi på besøg i Rockville. Bailey er nu 12 år og er begyndt at spille violin og det er hun god til. Efter oldemor var død arvede Bailey hendes violin. Hun er også rigtig dygtig i skolen. Der er meget

arbejde med hestene så Bev og Bailey er i stalden så snart de har fri. En aften var vi på Halloween udflugt det var virkelig uhyggeligt.

August 2003 var Ken, Nik og Bailey her på ferie og Bailey havde travlt med at cykle rundt til de forskellige fætre. Vi var alle sammen i Tivoli og havde en skøn dag og aften der, hvor Ken gav middag til alle.

I 2006 Var de alle tre her igen hvor vi holdt guldbryllup. Nu er Bailey 16 år og har mange danske venner så vi ser ikke meget til hende. For at vi ikke skal

glemme, at hun er ved at være voksen har hun sat en seddel på sin dør, hvor der står” remember I am 16 now”. Det var mest for, at hendes far skulle give hende lov til at være længe ude om aftenen.

Januar 2007 var Fritz og jeg ovre for at fejre Kens 50 års fødselsdag. Den holdt han oppe på Wintergreen. Vi var sammen med Big Nik og hans forældre og Greg. Bailey, Nik og Big Nik fik

rigtig stået på snowboard. Ken havde lånt et lækkert hus af Enzo.

I juli 2007 holdt jeg min fødselsdag på Kreta og hele familien var med. Alle havde en dejlig ferie og vi nød at være sammen hver dag. Især Anna var glad for at kunne shoppe med Bailey.

Da Bailey var 18 år sluttede hun Skolen og begyndte på Alabama Universitet, men det var hun ikke glad for og kom hjem igen til Rockville, hvor hun flyttede i egen lejlighed. Men allerede i januar 2009 rejste hun med en ven til Florida.