ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ HELIONAL

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κλειστού Κυκλώματος
Ανοικτού Κυκλώματος


 
 

HELIONAL E. NALBANTIS SONS Co

Η ΗΛΙΟΝΑΛ Υιοί Ε. Ναλμπάντη είναι μια παραγωγική εταιρεία πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή ηλιακών θερμικών συστημάτων. Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1971 με σκοπό τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων τρόπων εξοικονόμησης ενέργειας, φιλικότερους προς το περιβάλλον και με κυριότερη εφαρμογή την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης μέσω της ηλιακής ενέργειας.

Με την πάροδο του χρόνου, η ΗΛΙΟΝΑΛ, ερευνώντας διαρκώς ανέπτυξε νέα υλικά και τεχνολογίες, επιτυγχάνοντας να γνωστοποιήσει και να εγκαθιδρύσει σε μεγάλο βαθμό τη διάδοση & χρήση των ηλιακών συλλεκτών στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Η επιτυχημένη πορεία των σχεδόν σαράντα χρόνων της επιχείρησης, την εφοδίασε με εξελιγμένη τεχνογνωσία στον τομέα της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας.

Το σύστημα καθετοποιημένης παραγωγής που εφαρμόζεται στις εγκαταστάσεις της ΗΛΙΟΝΑΛ, οι επενδύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τα άριστα υλικά πρώτων υλών εξασφαλίζουν προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται με κριτήριο την υψηλότερη δυνατή απόδοση και τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διεθνείς προδιαγραφές και η απόδοσή τους ελέγχεται σε ελληνικά και διεθνή εργαστήρια (Δημόκριτος, Cener /Ισπανία).

Η ΗΛΙΟΝΑΛ εφαρμόζει από το 2004 σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000 πιστοποιημένο από την T U V Rheinland Group . Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διατάξεις οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (73/23/ΕΟΚ), (93/68/ΕΟΚ), φέρουν σήμανση CE και συνοδεύονται από 5ετή γραπτή εγγύηση.

Η ΗΛΙΟΝΑΛ σήμερα κατασκευάζει και διαθέτει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

* Ηλιακούς Θερμοσίφωνες
* Ηλιακούς θερμικούς συλλέκτες
* Ηλιακά συστήματα θέρμανσης νερού χρήσης, κολυμβητικών δεξαμενών και    επιδαπέδιας θέρμανσης χώρου
* Boilers οικιακής χρήσης - εναλλάκτες θερμότητας
* Boilers λεβητοστασίου
* Ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες
* Δοχεία αδρανείας κεντρικών εγκαταστάσεων κλιματισμού

Η ΗΛΙΟΝΑΛ διαθέτει με επιτυχία τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά και εξάγει σε πάνω από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αδιάλειπτα στοχεύει στην ευρύτερη εξάπλωση και εδραίωσή της στην διεθνή αγορά με την προσφορά ηλιακών συστημάτων υψηλής ποιότητας.