Over ons

Theater Ipso Facto ontstond in 2011. Een aantal spelers en regisseur besloten om een toneelvereniging op te richten om zo hun dromen waar te maken: uitgroeien tot een theatergroep waar iedereen zich thuis voelt, een toneelvereniging oprichten die kwaliteitsvolle stukken brengt, oog heeft voor de opleiding van haar acteurs en haar horizonten steeds verder verruimd.

We willen een stapje verder gaan dan het voor de hand liggende, en daarom zoeken we steeds nieuwe teksten, maken uit improvisatie nieuwe stukken, organiseren een monologenfestival waar iedere speler zelf zijn tekst schrijft met hulp, doen misschien een poëzieavond, toneellessen, enz... Ons verlanglijstje is redelijk lang. En het kan nog groeien, evenals ons spelerscollectief. We hebben een groepje stichtende leden en lenen uit verschillende kringen in de streek spelers om ons aan te vullen. Ook willen we met andere groepen allerlei projecten tot een goed einde brengen. Er is een dagelijks bestuur, maar iedereen die mee doet heeft inspraak in de grote lijnen, en vragen we om hun mening.

We hebben geen vaste stek en zijn een soort reizend gezelschap in de streek Zemst, Vilvoorde, Grimbergen, Meise en daar rond. Zin om mee te doen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze vereniging
Theater Ipso Facto vzw
Houtemsesteenweg 51 - 1800 Vilvoorde

ondernemingsnummer: 840.364646

rekeningnummer: BE75 3630 9749 5851 (BIC: BBRU BE BB)

  

Het bestuur

 verwijder de XX voor je een mail stuurt

Onze privacyverklaring

Theater Ipso Facto vzw hecht waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over welke gegevens we verzamelen en hoe wij omgaan met persoonsgegevens.


 
Subpagina''s (1): Privacyverklaring