ХИЛЯДОЛЕТНОТО ПОСЛАНИЕ

Начало Книга 1 Контакт                      E-mail


    English

  

        ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ КНИГАТА "ХИЛЯДОЛЕТНОТО ПОСЛАНИЕ - КОНТАКТ" НА 

НАШИЯ И-МЕЙЛ - вижте повече тук

  

     

    Това е мястото, където времето променя своя ход, а бъдещето и миналото се срещат в настоящето.

        Това е мястото, където пред вас ще се разкрие най-голямата и най-старателно пазената тайна за истинското минало на Планетата Земя и за корените на  човешкия род. 

         Гледай, слушай и се наслаждавай!

Гледай в:

youtube

vbox

          Това е мястото, където ще се докоснете до невероятните знания на „божествената цивилизация”, която превърнала Земята в райска градина. Рай, но не на небето, а на Земята. Рай, построен не от боговете, а от хора като нас, място, където нямало глад, болести и войни.

         Ще узнаете как една велика цивилизация се постарала безкористно, на прага на своята гибел, да ни предупреди, като построила мост над бездната на времето, за реална, но скрита космическа опасност, за космически нашественик, който може да окаже влияние на бъдещето на човечеството.

         Ще разберете как едно послание, оставено на планетата Земя преди хилядолетия, е успяло да достигне до нас, въпреки многократните опити да бъде унищожено от нас - хората, техните наследници. Макар че винаги е било пред очите ни, за нас то е било невидимо. Но сега моментът е настъпил, за да прогледнем и да го разпознаем.

        Ще прочетете как е трябвало да станем достатъчно напреднали, за да го видим и разпознаем и достатъчно интелигентни, за да го разчетем. Защото езикът, на който е написано самото послание, не съвпада с никой земен език, мъртъв или говорим. Но това е разбираем език, основан на използването на природни закономерности и константи, валидни за цялата Вселена и записани в размерите на няколко уникални и монументални конструкции.

         Това е език, подобен на езика, който използваха учените на НАСА в своите послания, изпратени в космическото пространство с корабите "Пионер" и Вояджер". Те са изпратени към хипотетична цивилизация, съществуваща там някъде в безкрайните пространства на нашата галактика.

        Това е и мястото, където науката ни ще се срещне с една не толкова чужда, но много по-напреднала и възвишена наука, която е открила как е възникнала вселената, каква форма има и кой е бил нейният създател. Която е изучила микросвета в неговите най-разнообразни проявления, от най-малката градивна частица до силите, които движат Вселената. Какво представлява според тях атома и от какви градивни частици е изграден. Как според тях е трябвало да изглежда периодичната таблица на елементите. Как е устроен неутронът и коя от двете частици - електрон или протон е елементарна и неделима. 

        Това е мястото, където легендите и древните писания придобиват ново и съвсем различно звучене и ще ни помогнат да разберем каква цивилизация ни е изпратила посланието, къде е живяла, какво е постигнала и какво се е случило с нея.

         Това е мястото, където ще намерите невероятна информация, както за Вселената, така и за нашата галактиката - Млечния път, за Слънчевата система, за планетата Земя, за една все още неоткрита планета „Х”, с толкова подробна информация за нея, че ако трябваше да я откриваме сами, щяха да ни трябват столетия. Така също и информация за самите нас: кои сме ние, от къде сме дошли и на къде сме се запътили.

         Това е мястото, където ще откриете невероятно точни планове на старателно скрита камера в Хеопсовата пирамида, за съществуването на която никой дори и не предполага, още по-малко какво е нейното предназначение. Ще намерите и карта на света, с нанесени на нея координатите на останалите комплекси, участващи в това невероятно послание. Но най-невероятното е, че тези планове са прелюдия към още по-голяма тайна. Старателно скрит комплекс, в който е истинското послание, една капсула на времето, в която ще намерим отговори на всички наши съкровени въпроси:

         Имало ли е потоп на Земята и дали е бил само един?

         Съшествувал ли е Ноевият ковчег?

         Съществувал ли е Кивотът и къде се намира сега?

         Съществувал ли е Светият Граал?

      Какво представлява формулата на философския камък? Дали е фантастична измислица или е само легенда? А може би е ключ към студения ядрен синтез?

         Съществувала ли е Атлантида и коя е била другата цивилизация, която е спасила древния свят от завоевателите Атланти и къде е била разположена нейната държава? Каква е била съдбата на тези древни и велики сили?

        Ще научите и за първите пътешественици, открили и посещавали континента Америка, хилядолетия преди Колумб.

         Ще се докоснете до знанията за пълните възможности на човешкия разум.

         Ще откриете отговора на въпроса, сами ли сме във Вселената и има ли космически разум, по-напреднал и по-висш от нас.

        Каква е връзката между „божествената цивилизация”, нейното послание и пророците: Бероуз, Нострадамус, Пермол, Кейси и една пророчица, която живя в нашето време, в нашите земи – Ванга, и беше надарена с невероятна дарба, от която, за наше съжаление, ние пропуснахме да се възползваме, а тя имаше какво да ни разкаже.

   

И това е само началото.