Etusivu

Tervetuloa sukuseura Tervo, Paavali Pelkosen jälkeläiset -sivustolle

Sukuseura Tervo, Paavali Pelkosen jälkeläiset ry perustettiin 01.08.2009 Pelkosenniemellä ja seura rekisteröitiin loppuvuodesta 2009. Yhdistyksen kotipaikka on Pelkosenniemi ja toimialueena koko maa. Sukuseuran ensimmäinen sukukokous pidettiin Pelkosenniemellä 01.08.2009.

Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa. Sukuseura kerää ja arkistoi sukua koskevaa tietoutta ja saattaa sitä jäsentensä tietoon. Sukuseura myös järjestää yhteisiä kokouksia, sukupäiviä, retkiä ja muuta samantapaista toimintaa.

Sukuseuraan ovat oikeutettu kuulumaan kaikki, jotka kuuluvat Matti Matinpoika Pelkonen Tervo (s. 01.10.1720 k. 10.12.1782) jälkeläisiin ja ovat siten myös Paavali Pelkosen jälkeläisiä tai ovat siihen avioliiton kautta liittyneet. Matti oli ensimmäinen Pelkonen, joka otti Tervon sukunimekseen.Kuvassa ensimmäisen sukukokouksen osallistujajoukkoa vuonna 2009.

HUOM! Yhdistyksen varsinaiset sukusivut ovat kirjautumisen takana. Sieltä löytyy tietoja mm. sukuseuran toimihenkilöistä,  sukututkimuksesta, suvun vaiheista ja valokuvia sukukokouksesta. Jos olet kiinnostunut tutustumaan ns. "suljettuihin sivuihin", niin ole hyvä ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tervo.suku(a)gmail.com. Kerrothan viestissä, miten kuulut sukuumme. Suljetuilla sivuilla on mm. valokuvia.


Ystävällisin terveisin Sukuseura Tervo, Paavali Pelkosen jälkeläiset ry


HUOM! Toimittakaa sähköpostiosoitteenne osoitteeseen tervo.suku@gmail.com, jos ette ole vielä sitä sukuseuralle toimittaneet.