Notícies‎ > ‎

TCS col·labora amb la Surfrider Foundation

3 de març 2013, 14:54 publicada per Terrassa Club de Surf

Promocionat per la Surfrider Foundation, les iniciatives oceàniques son mobilitzacions ciutadanes voluntàries en les que s'organitzen grups per netejar platges, rius o llacs. L'objectiu d'aquestes accions no es tant deixar la platja neta, ja que es una fita complexa. Gràcies a la coordinació de totes aquestes accions, anomenades iniciatives oceàniques, la fundació Surfrider aconsegueix arribar als medis de difusió i pressionar a les institucions i empreses alhora que genera conscienciació sobre els consumidors i la societat en general.

Els residus aquàtics son un problema que no desapareixerà per accions directes de neteja. Podrem eliminar l'impacte només si totes les persones prenem consciencia que la única solució es no afavorir la seva generació i sent responsable amb les deixalles que generem.

El Terrassa Club de Surf es suma un any mes organitzant un grup de neteja el proper dia 17 de març a la platja de Cabrera de Mar. La nostra serà una acció més de les 600 mobilitzacions de neteja que formaran enguany part de la tretzena edició de les iniciatives oceàniques.

Si vols venir amb nosaltres a passar el mati i formar part d'aquesta acció, només cal que et presentis a la platja de Cabrera de Mar. A continuació tens totes la informació de la neteja del TCS.

Si no pots venir, et demanem que en facis difusió!!!


Informació de l'acció:

Quan:
Diumenge dia 17 - 11:00h

On:
Platja de Cabrera de Mar a l' alçada del carrer Pitiuses. Això és, sortint de Vilassar de Mar per la Nacional II en direcció Nord, a la primera rotonda a mà dreta. Mira-ho al mapa: http://goo.gl/maps/f43h6

Que farem:
11:00h. Benvinguda i preparatius

Lectura i exposició de les mesures de seguretat.
Conscienciació sobre els residus aquàtics.
Repartiment de bosses
Recomanacions per a la recollida.

11:30h Neteja
13:00h Foto de grup i entrega d'una postal denuncia a cada participant qui podrà enviar-la per correu a la fundació Surfrider. Els responsables re-enviarà totes les que rebi a les institucions europees de medi ambient.

Pots venir directament o inscriure't: http://doodle.com/wyyp5hd3bffsufya
Informació de la resta de netejes: http://www.initiativesoceanes.org


Ċ
Terrassa Club de Surf,
3 de març 2013, 14:54
Comments