Notícies‎ > ‎

Tastet de SUP per Festa Major 2013

13 de juny 2013, 15:00 publicada per Terrassa Club de Surf   [ actualitzat el 27 de juny 2013, 14:26 ]
El proper divendres dia 28 de Juny de Festa Major de Terrassa, el nostre club juntament amb l'Escola Catalana de Surf oferirà per segon any consecutiu un tastet de SUP a la piscina del parc de Vallparadís de 19:30h. a 22:30h.


Aquesta activitat, guiada per monitors de l'Escola Catalana de Surf, oferirà als participants una passejada de 30 minuts en Stand Up Paddle a la piscina de Vallparadís. Tot i que serà gratuïta, cal registrar-se per tal d'organitzar els grups i els horaris.


Registra't

(El plaç de registre ha finalitzat)

Us enviarem un mail confirmant-vos la vostra plaça i el grup al que has d'estar a la piscina preparat per passar una bona estona!

Cal portar banyador,  tovallola i xancles. Entrada per la porta Nord de la piscina


Què es el SUP?


El Stand Up Paddle surf es una antiga forma de desplaçar-se sobre l'aigua, on el navegant dret sobre una taula utilitza un rem per avançar.


Te el seu origen a las illes Hawaianes, on els autòctons l'utilitzaven per anar de illot en illot. Tot i que ja als anys 60 alguns monitors de surfistes utilitzaven rems de canoa per donar classe o fer fotografies als surfistes aprofitant la visibilitat que anar dempeus els hi oferia, no va ser fins a l'any 2000 quan surfistes Hawaians van incorporar aquesta modalitat per entrenar-se els dies que no hi havien onades.


El SUP es un esport molt fàcil d'aprendre i permet fer una activitat física molt completa. Alhora es molt accessible, ja que pot practicar-se tant sobre ones com en mar planer, mar obert, ports, llacs, rius i pantans.

Comments