Notícies‎ > ‎

Tastet de Stand Up Paddle

13 de juny 2012, 12:04 publicada per Terrassa Club de Surf   [ actualitzat el 10 de jul. 2012, 1:04 ]
El diumenge dia 1 de Juliol l'Escola Catalana de Surf oferirà un tastet de SUP a la piscina del parc de Vallparadís a partir de les 19h. fins les 23h.

Aquesta activitat es gratuïta i oberta a tots els públics, però cal registrar-se omplint el formulari que teniu mes avall. Us enviarem un mail confirmant-vos la reserva.

Recorda que cal portar banyador,  tovallola i xancles. Entrada per la porta Nord de la piscina
Què es el SUP?
El Stand Up Paddle surf es una antiga forma de desplaçar-se sobre l'aigua, on el navegant dret sobre una taula utilitza un rem per avançar.
Te el seu origen a las illes Hawaianes, on els autòctons l'utilitzaven per anar de illot en illot. Tot i que ja als anys 60 alguns monitors de surfistes utilitzaven rems de canoa per donar classe o fer fotografies als surfistes aprofitant la visibilitat que anar dempeus els hi oferia, no va ser fins a l'any 2000 quan surfistes Hawaians van incorporar aquesta modalitat per entrenar-se els dies que no hi havien onades.
El SUP es un esport molt fàcil d'aprendre i permet fer una activitat física molt completa. Alhora es molt accessible, ja que pot practicar-se tant sobre ones com en mar planer, mar obert, ports, llacs, rius i pantans.

Aquest any, per la Festa Major de Terrassa, també el podràs practicar a la piscina  de Vallparadis.

Gràcies per el vostre interès en aquesta activitat!

Si vols promocionar aquesta activitat, pots descarregar-te el material gràfic en el link que trobaràs a sota d'aquestes linies

ċ
grafics TCS - Tastet SUP.zip
(8177k)
Terrassa Club de Surf,
21 de juny 2012, 4:28
Comments