Notícies‎ > ‎

Taller Surf'&'Ioga

26 de febr. 2013, 14:32 publicada per Terrassa Club de Surf   [ actualitzat el 8 de març 2013, 3:25 ]
El Ioga és una disciplina mil·lenària que combina el treball corporal, un estat mental calm i l’atenció plena. Ens ajuda a mantenir el nostre cos sa i en forma. Millora la nostra flexibilitat i consciència corporal, la qual cosa ajuda a prevenir lesions i posicions corporals incorrectes.
 
La pràctica del surf té moltes besants i no hi ha una edat establerta, surfistes n’hi ha de nens i d’avis que tots gaudeixen de la sensació d’anar sobre una onada. Per fer surf, es requereixen certes capacitats mentals com la concentració i la visualització del cos., podríem dir que es  com la dansa, però  sobre les onades. La capacitat de reaccionar amb equilibri i amb  moviments  sincronitzats vers la energia de les ones fan que aquesta modalitat esportiva vagi mes enllà i es converteixi en molts casos en una forma de entendre el dia a dia.
 
Es conegut que tant surfistes professionals com aquells que tenen el surf com un estil de vida, practiquen el ioga per mantenir-se física i mentalment preparats, millorant  la concentració i l'equilibri.
 
El TCS ha decidit organitzar al centre cívic de Ca n'Aurell de Terrassa  un taller de Ioga específic per a la practica del surf.  Aquest taller que requerirà inscripció a traves de la pròpia entitat, està pensat tant per socis del club com per a la ciutadania que hi estigui interessada. Durant tres mesos (març – maig),  s’oferiran sessions de 75 minuts cada dimecres on gaudirem dels beneficis de les asanes (postures) que ajuden millorar les capacitats psicofísiques que hi intervenen en la pràctica del surf i que ens proporcionaran harmonia física i serenor mental.
 
INFO del Taller:
Cada dimecres de 20:30 a 22h. al centre civic de Ca N'Aurell (plaça del tint - antiga fabrica Saphir)
Duració del taller: del 6 de març 2013 a 29 de maig 2013
Nombre de participants:  15 places (de les quals 8 queden reservades per als socis del TCS)
Preu:   socis 6€/mes-  no socis 12€/mes (es pagarà per avançat les sessions de cada mes)

Si estas interessat en participar-hi envia'ns un correu
Comments