Notícies‎ > ‎

1ª Reunió per la Unió Catalana de Clubs de Surf

25 de febr. 2011, 7:53 publicada per Gabriel Blanes   [ actualitzat el 27 de febr. 2011, 3:58 per Terrassa Club de Surf ]
Com cada tardor arriba la temporada de borrasques que portaran onades al litoral i que tants surfistes catalans esperen poder gaudir. Però aquesta serà més especial per aquells que a més d'agafar onades estan compromesos amb la pràctica d'aquest esport a Catalunya. El motiu és que està a punt de néixer la Unió Catalana de Clubs de Surf.

Tal i com s'havia publicitat en algunes pàgines web de surf, el passat dia 15 d'octubre uns quants clubs de surf catalans van reunir-se en una platja del maresme per plantejar l’opció d'unir-se amb l'objectiu de fomentar i defensar aquest esport.

Representants del Terrassa Club de Surf, Mediterrani Club de Surf, RADS de Ripollet, New School Sabadell, Surf Club Rotonda, Tarragona Club de surf i del Club VooDoo van formalitzar amb les signatures dels seus presidents l'acord per tirar endavant la formació de la unió de clubs.  També van participar en aquesta primera reunió els Christian Surfers, l’agrupació Maresme Surfers i vàries persones interessades en aquesta iniciativa.

El comitè organitzador de l’encara en formació unió, està establint les bases per consolidar una junta aprovada per els clubs. Aquesta junta haurà d’oferir les propostes, estatuts i documentació que seran aprovats de forma assembleària per els clubs i que es presentaran a la Generalitat  per a la constitució legal de la Unió Catalana de Clubs de Surf.

Salut i ones,
Comments