Tilat

Terapiakulman tilat on suunniteltu aktivoimaan ja antamaan virikkeitä eri ikäisille lapsille ja nuorille. Sisäänkäynti on esteetön ja tiloihin pääsee tarvittaessa hissillä. Terapiakulmassa on kolme erillistä tilaa sekä keittiö.

Pupulassa harjoitellaan pääasiassa puheeseen, kommunikaatioon, äänenkäyttöön ja vuorovaikutukseen liittyviä asioita. Siellä on runsaasti pelejä, leluja ja leikkimahdollisuuksia, jotka tukevat lapsen puheen kehittymistä.

Pupulassa toteutetaan myös neuropsykologista kuntoutusta.

Satulassa mahdollistuu leikin, havaintojen ja toiminnanohjauksen harjoitteleminen näitä tukevien lelujen, pelien ja toimintojen avulla.

Polku johdattaa Viidakkoon. Polulla on mahdollista harjoitella tasapainoilua käärmeen päällä, erilaisia pujotteluja, ruutuhyppelyitä tai ajaa vaikka potkulaudalla.

Viidakko on suunniteltu monipuoliseen motoriikan, sensoriikan ja erilaisten kokemusten harjoitteluun. Siellä on mahdollista kiipeillä, liukua, keinua, pyöriä ja oppia erilaisia taitoja. Viidakossa on SI-keinuja ja -välineitä, joita voidaan käyttää terapian tukena. Viidakkoa voidaan helposti muuntaa lasten, tarpeiden ja terapian tavoitteiden mukaisesti.

Viidakossa on mahdollista pitää myös erilaista ryhmämuotoista kuntoutusta.

Keitaassa voi harjoitella keittiö- ja muita päivittäisiä toimia. Siellä voi esimerkiksi leipoa, valmistaa välipalan tai harjoitella vaikka tiskaamista ja astianpesukoneen käyttöä.