Psicologo Sexologo Pareja

No cal dir que la parella és allò que es compon de dos, anem a veure el que en realitat suposa ser una parella i la psicologia de parella.

La principal idea que s'ha de tenir, i mantenir sempre clara, és que la parella es forma per dues persones que parteixen des del mateix punt, mai tres. Però alhora és important recordar que són dos éssers individuals, amb les sevesnecessitats , les seves alegries, tristeses ... i que per arribar a bon port, han de ser ateses.

L'ideal és intentar un equilibri perquè cap de les dues parts de la parella es vegi danyada i sí recompensada. Anem a posar un símil, a partir d'ara veurem la parella com un balancí, i hem d'aconseguir que es mantingui en horitzontal, és clar que és una mica complicat, però no impossible. Algunes vegades un seient estarà a la part alta i l'altre a baix, i viceversa. El que si que no pot arribar a passar és que sempre sigui el mateix el que estigui a sota, ja que això l'única cosa que indica és que alguna cosa va malament. Anem a veure algunes estratègies per aconseguir que es mantingui en horitzontal la psicologia de parella.

Com és impossible que una parella parteixi de zero, ja que tots dos tenen passat, s'han de solucionar els possibles problemes que puguin sorgir. Moltes són les parelles en què algun dels membres tenen contínuament rondant al cap l'antic nuvi / a del seu company. Com podem solucionar aquest punt?. La solució és senzilla en la seva teoria, però potser una mica més difícil a la pràctica. Es necessiten hores de sofà, cafès, parlar i parlar fins que tot quedi clar, sentiments, idees, projectes de futur.

Està bé recordar el passat, però només per aprendre alguna cosa d'ell, mai per castigar ni castigar altres. De moment no s'ha descobert la màquina que ens porti temps enrere i permetre esborrar, així que l'únic que podem fer és assimilar que, "el passat, passat està ", i no es pot fer res, si la teva parella estava amb un altre / a, és això, "estava", si ara comparteix la seva vida amb tu serà perquè vol fer-ho, llavors no s'ha de atabalar si vols que la teva relació funcioni.

Quan comences una nova relació MAI barregis, és a dir, si has tingut una relació passada basada en la desconfiança, et enganyaven, eres un ésser desgraciat, ni se't passi pel cap que la teva actual parella serà igual, s'ha de donar una oportunitat, no has de prejutjar a ningú i molt menys castigar per errors d'altres. Seu i compte el que t'està passat, entre els dos ho solucionareis abans, la teva confiança augmentarà i sereu més feliços.

Recorda que el balancí ha de romandre el major temps possible en horitzontal.