Richtlijnen trainingen RG sports
 
Sinds 10 oktober 2011 worden de trainingen voor leden van LTC Lexmond verzorgd door RG sports. RG sports verzorgt met een team van ambitieuze en gediplomeerde trainers de trainingen op verschillende verenigingen. RG sports verzorgt bij LTC Lexmond de tennistrainingen en ondersteunt de commissies bij het beleid en de uitvoering hiervan. Hiernaast worden verschillende tennisevenementen georganiseerd.

De trainers geven les aan alle leden op de club, dit kan zowel privé als in een groep en junioren en senioren, je kan beginnen met tennis vanaf ongeveer 5 jaar. Om lessen bij RG sports te volgen, moet u lid zijn van LTC Lexmond.

De trainingen bij LTC Lexmond worden verzorgd door Theo Hoek (klik hier voor een korte kennismaking). U kunt Theo bereiken via e-mail (theo.hoek@rgsports.nl). Bij hem kunt u terecht voor het eventueel afmelden voor trainingen, maar ook met vragen op ander tennisgebied kunt u met hem contact opnemen.
 
RG sports hanteert een aantal trainings-richtlijnen:
  • Op tijd afzeggen als je niet kunt, zodat er eventueel een invaller geregeld kan worden.
  • Afmelden bij voorkeur per sms.
  • Op tijd komen (5 minuten voor de training) zodat we op tijd met de training kunnen beginnen
  • Goede tennisschoenen en kleding
  • Fles of bidon (met inhoud) meenemen
 
Het kan voorkomen, dat u door ziekte of een andere oorzaak een keer niet aanwezig kunt zijn bij de training. Het is voor de trainer en de groep waarin u speelt overzichtelijk om de trainer hiervan op de hoogte te stellen.
 
Weet u meer dan 24 uur voor de training dat u niet aanwezig kan zijn, dan kan u het beste een e-mail sturen (theo.hoek@rgsports.nl) of het op de club aan uw eigen trainer meedelen.
Moet u zich afmelden op de dag zelf dan kan u dit doen door het sturen van een sms aan de eigen trainer. U mag ook bellen, alleen het is soms lastig om de telefoon aan te nemen als de trainer op de baan staat. Een voicemail achterlaten mag ook.
 
Rackets
Via RG sports kunt u altijd een tennisracket kopen. Wij hebben ze in allerlei maten, ook voor de jongste kinderen. Ook voor het bespannen van uw racket kunt u bij ons terecht.