Competitie
Bij LTC Lexmond zijn er voor junioren en senioren diverse mogelijkheden om competitie te spelen.

Juniorencompetitie
Op dit moment hebben wij voor junioren niet voldoende belangstelling om een competitieteam te vormen. Heb jij zin om jeugdcompetitie te gaan spelen? Neem dan contact op met Pascalle Brand, competitieleider van LTC Lexmond. Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden. Stuur je naam, leeftijd en telefoonnummer via e-mail naar competitieleider@ltclexmond.nl en zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Seniorencompetitie (district Rotterdam)
Voor senioren is er zowel in het voor- als najaar de gelegenheid om deel te nemen aan de districtscompetitie Rotterdam. Teams dienen zich compleet aan te melden. 

Interne competitie
Behalve de regionale competities waar u aan kunt deelnemen, wordt er iedere donderdagavond een interne competitie georganiseerd. Klik hier voor meer details

Donderdagcompetitie dames
Sinds enkele jaren wordt er in de herfst/winter op donderdagochtend een damescompetitie gespeeld tussen LTC Lexmond en TCM Meerkerk. Afwisselend op de beide tennisparken wordt er iedere twee weken gestreden tussen drie dameskoppels. In principe zijn de teams compleet, maar soms is er behoefte aan reservespelers. Als u hier belangstelling voor heeft, kunt u via mail contact opnemen met Gerda van der Vliet (prang@concepts.nl).