Tenisztanulás.Ezen a lapon közel 200 db teniszoktató videó, elemzés található, 99%-ban magyar felirattal ellátva, valamint sok leírás a versenyekre felkészülésről, étkezésről, stratégiáról, stb..

Ha a tenisztanuló videókhoz a magyar felirat nem jelenik meg,úgy a videó ablak jobb alsó sarkában, a "CC" gomb megnyomásával elő lehet csalogatni.

Ezzel a lappal a tenisztanulás, a tenisztanítás folyamatát szeretném felgyorsítani, megkönnyíteni. A leírásokat és a teniszezést tanító videókat újra és újra áttanulmányozva talán több idő jut a gyakorlásra. Sokak véleménye szerint a tenisztanulás a pályán kezdődik és ott is fejeződik be, nincs más mód. Az én véleményem szerint mindenhol megvan a szerepe a tankönyvnek, vagy más oktató médiának, és természetesen a gyakorlatnak is. Legyen ez hát ez az ingyen tenisztanulás, tenisztanítás egyik tankönyve.
Rengeteg időt eltöltöttem a videók magyar nyelvű feliratozásával és a weblap elkészítésével, az esetleges hibákért elnézést kérek és várom a javaslatokat ezek kijavítására.
Ez egy nonprofit oldal, ha valaki úgy érzi hogy a tenisztanulás vagy tenisztanítás -hoz hasznos anyagot tudna itt megosztani másokkal, vagy ha van kedve segíteni a további anyagok fordításában, úgy köszönettel veszem. Email címem: mr.scht-kukac-gmail.com
Szeretnék ezúton is köszönetet mondani az alábbi oldalaknak a tenisztanításban rendkívül nívós tartalomért, ezért eredetiben idemásoltam a bemutatkozásukat:
FuzzyYellowBalls (FYB2007)
Welcome to FuzzyYellowBalls.com, the best place to learn how to play tennis online. We have hundreds of free video tennis lessons that teach you how to play the game in a new way that combines technical analysis, visual learning, and step-by-step progressions.  Sign Up for FREE Newsletter.

BestTenniscom | 2009.09.06. | 18 embernek tetszik, 0 embernek nem

See more FREE video clips at http://www.TOMAVERY.com and http://www.AVERYRacquets.com and Sign Up for Tom's FREE Newsletter, that sends out a New Tip every week. The Topspin Serve can be one of the toughest to master. However, it's an essential serve to develop to take your game up a notch. This serve allows you to clear the net higher which gives you a safer margin for error, yet the topspin still pulls the ball into the service box. In this short clip Tom Avery gives you the basic ingredients of a topspin serve and a short demo on the technique you'll need. See more FREE video tips at www.tomavery.com and www.AVERYTENNIS.nethttp://www.expertvillage.com/http://www.hi10spro.blogspot.com/
Comments