Home

Boerderijcamping "Doortenshof"

v.h. "Teneweelba"

Kamperen bij de boer

U bent van harte welkom op onze gezellige en goed verzorgde minicamping. Boerderijcamping “Doortenshof” is gelegen aan de rand van het dorp Dwingeloo. U hebt hier de geneugten van het dorp en de stilte van de natuur. In 5 minuten kunt u genieten van het prachtige dorp met haar zeer fraaie Brink. Ook bent u met ca. 5 minuten in het natuurpark “Het Dwingelderveld”.

De camping heeft de beschikking over 15 staanplaatsen, waaronder geen vaste plaatsen. De plaatsen zijn zeer ruim van opzet. Het is mogelijk om plaatsen te reserveren. U kunt uw plekje dus zelf kiezen.

Ik, Koop Doorten(zie ook de foto), de beheerder en eigenaar van de camping woon op de boerderij en ik ben nog actief boer. Dus bij ons is het nog echt "Kamperen bij de boer". Op de camping wordt u tijdens het seizoen gastvrij ontvangen. Wij beschikken over een keurig onderhouden douche- en toiletgebouw(wordt dagelijks schoongemaakt), maar daarnaast beschikken we ook nog over een binnenruimte met uitgebreide bibliotheek, waar u tijdens uw verblijf gratis gebruik van kunt maken en natuurlijk de "natte" ruimte met wasmachine, centrifuge etc.

*Wij hebben echter geen plaatsen voor campers, m.u.v. kleine kampeerbussen.

Kamperen bij de boer.com - Het boerencampings overzicht van Nederland.

http://www.b9.nl/start/index.php

http://www.vakantieboard.nl/

Campings Webgids

http://campings.bestewebgids.nl

Wij zijn niet aangesloten bij SVR of Vekabo

Adres: Lhee 1, 7991 PE Dwingeloo

Mobiel:06-2549 4586

Tel: 0521-597306