101-VJETORI I PAVARËSISË . FESTIMET NË SHKOLLE. Me nxënësit e klasave VI dhe VII në biblioteken e qytetitFESTIMET E 101 VJETORIT TE PAVARESISE NE SHKOLLE


ariola video.mp4


NGA FESTIMET E 100 VJETORIT TE PAVARESISE
 
  

 Librat më të lexuar për fëmijë:

Showing 6 items
AuthorTitleDescription
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
AuthorTitleDescription
Philip Pullman Busulla e artë Roman për fëmijë 
La Fonten Fabulat më të bukura Fabula 
Mira Meksi Fantazma me sy njeriu Roman për fëmijë 
Blerim Sinani Gurishtja e dragoit të vogël Roman për fëmijë 
Gaqo Bushaka Legjenda e kalorësit të Skënderbeut Roman për fëmijë 
P.L.Trevers Meri Popins rikthehet Roman për fëmijë 
Showing 6 items