Eigenaar


Tekstbureau Puntopi is een eenmansbedrijf. De eigenaar is Ann-Britt Valstar. Over haar werk vertelt ze:

"Het geschreven woord boeide mij al op jonge leeftijd. De studie Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam lag daarom voor de hand. Na een grote stage bij het literaire tijdschrift Surplus en het schrijven van een eindscriptie studeerde ik af.

Hierna werkte ik bij ABC, the American Book Center, op de Kalverstraat en het Spui in Amsterdam als boekinkoper en -verkoper. Hoffmann Bedrijfsrecherche was mijn volgende werkgever. Daar bekleedde ik de functie van corrector van onderzoeksrapporten.

Na bij het Friesch Dagblad te hebben gewerkt als eindredacteur, keerde ik terug bij Hoffmann. De eigenaar vroeg mij om eindredacteur te worden van de Hoffmann-tips, het magazine van Hoffmann, dat destijds een oplage had van ongeveer 50.000. Dit heb ik
met veel plezier een aantal jaren gedaan.

Nadat ik moeder was geworden, wilde ik flexibeler werken en meer mijn eigen koers kunnen varen. Toen ik werd gevraagd om een grote klus te doen, waagde ik de sprong en richtte ik Tekstbureau Puntopi op. Dit was een goede beslissing. Inmiddels werk ik voor verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen en dat vind ik bijzonder leuk om te doen.

Geen bedrijf of persoon is te klein of te groot. Ook voor u zet ik mij graag in. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie."


Achtergrondgegevens over Ann-Britt Valstar en voorbeelden van haar werk, vindt u op LinkedIn:
https://www.linkedin.com/profile/view?id=43589429&trk=nav_responsive_tab_profile

Comments