Over ons

Allround Tegelzetbedrijf Leersum is het bedrijf van Mike Singh. Na zijn opleiding tot tegelzetter heeft Mike Singh zich in loondienst het ambacht van tegelzetter eigen gemaakt. Op 1 maart 1998 is hij een eigen bedrijf begonnen samen met zijn vrouw Judith, die de planning en administratie voor haar rekening neemt.

Mike is allround in tegelwerk, kan met alle materialen werken en verstaat ook de kunst van tegels in specie zetten. Door de jaren heen heeft hij meer en meer gespecialiseerd in het leggen van natuursteen.
 
Allround Tegelzetbedrijf Leersum werkt veel samen met andere bedrijven, zoals loodgieters, metselaars en installatiebedrijven. Hierdoor kunnen zowel eenvoudige als complexe opdrachten uitgevoerd worden. De klantenkring bestaat uit particulieren en zakelijke opdrachtgevers, 
met name aannemers.
Mike Singh
 
Bij iedere opdracht is een tevreden klant het doel. Mike heeft passie voor zijn vak en streeft altijd naar een mooi eindresultaat. Hij werkt precies, snel en netjes. Dankzij zijn ruime ervaring ziet hij in één oogopslag wat er moet gebeuren.

Voor Mike geldt: afspraak is afspraak. Duidelijkheid voor beide partijen vindt hij belangrijk, evenals 
service en nazorg. Dit maakt hem betrouwbaar voor alle type opdrachtgevers en vormt tevens de basis voor zijn jarenlange succes.