Serveis

BIBLIOTECA


La biblioteca funciona amb el suport de l'AMPA. La senyora Mercè s'encarrega del control i préstec de llibres. Cada alumne té un carnet, imprescindible per entrar-hi.

El bloc de la biblioteca és A cavall de gegants

HORARI: els dos patis del matí, de 10:00 a 10:20  i  de 12:20 a 12:40.

A la biblioteca podreu estudiar, fer treballs a l'ordinador, imprimir treballs, consultar Internet, utilitzar tot el fons bibliogràfic, treballs en grup en sales específiques, ...Altres serveis de pagament


* FOTOCÒPIES: de dilluns a divendres, durant els dos patis ( de 10:00 a 10:20 i de 12:20 a 12:40 ), els alumnes poden anar a consergeria a fer fotocòpies.

* TELÈFON

* SERVEI D'IMPRESSIÓ DE TREBALLS: aquest servei permet als alumnes imprimir qualsevol treball. Només cal enviar-lo, amb el nom de l'alumne i el curs, a l'adreça institutdellagostera@gmail.com . El preu de cada full és de 0,05€. També es pot portar el treball en un pendrive, el servei és a primera hora del matí.Armariets


Els armariets són propietat de l'AMPA i és l'encarregada de la seva gestió. Quan s'inicia el curs s'adjudiquen als alumnes que ho desitgen. Els armariets de cada curs es troben en el passadís corresponent i només s'hi pot anar quan entren al centre i abans del pati. Entre hores de classe no s'hi pot anar.


 
  • Fotocòpies (de dilluns a divendres, de 10 a 10:20 i de 12:20 a 12:40, els alumnes poden anar a consergeria a fer fotocòpies)
  • Telèfon 
  • Servei d'impressió de treballs:
            El centre posa a disposició dels alumnes el servei d’impressió de treballs. Cal enviar el treball, amb el nom de l’alumne i el curs, a l’adreça institutdellagostera@gmail.com i el preu de cada full és 0’05€. També és pot portar en un pendrive, el servei és a primera hora del matí.

Armariets

Els armariets són propietat de l’AMPA i és l’encarregada de la gestió.
Els armariets de cada curs es troben al passadís corresponent, només poden accedir-hi els alumnes quan entren al centre i abans del pati. Entre hores de classe no s’hi pot anar.

Comments