Presentació

Qui som?

El nostre institut és un centre petit que acull alumnes del nucli urbà i de les urbanitzacions del terme municipal, com casos excepcionals tenim matriculats alumnes  de Caldes de Malavella.

El primer emplaçament va ser en mòduls prefabricats al barri de Can  Gotarra, una  zona  de l’eixample del poble.  Van inaugurar el centre un grup de sis professors, il·lusionats amb el nou projecte que van establir les bases del nostre centre. Al  curs 2003  vam inaugurar l’edifici de l’institut, a l’avinguda Gironès, davant la zona esportiva.

Els nostres alumnes procedeixen majoritàriament de les dues escoles de primària del municipi. El  centre  acull  un  total  de 365   alumnes  i  hi  treballen  38  professors/es i 3 membres del PAS. Tenim tres línies d’ESO i una de batxillerat.

Tot i  ser un institut petit, apostem per oferir totes les modalitats  (excepte l’artística) de batxillerat i així garantir una formació completa i dirigida a totes les branques universitàries i professionals.

Els eixos fonamentals del nostre projecte educatiu són l’orientació i la tutorització dels nostres alumnes per tal d’assolir dos objectius:

  •   Millorar els resultats educatius 
  •   Millorar la cohesió social. 

L’orientació i la tutorització individualitzada a ESO i  batxillerat és la clau per obtenir els millors resultats dels nostres alumnes.