ШЕМЕТ НА СЕЗОНА2009 / 2010


ЗАСЕГА
Едуард Олби и Александър Градинаров са недостижими в тази класация

Ето малко информация:


"АЛЕКСАНДЪР ГРАДИНАРОВ (в-к „Парижки вести“): Да се прави любов с коза е балкански специалитет още от митологични времена...

ЕДУАРД ОЛБИ (изразява закачливо изумление): А-ааа?! (Бурен смях.)

АЛЕКСАНДЪР ГРАДИНАРОВ: Чувствате ли се като поклонник в страната на козоебите? (Неудържим смях.)

РЕПЛИКА: Стана тя, каквато стана...

ЕДУАРД ОЛБИ: Значи никой няма да бъде изненадан като види пиесата (бурен смях)... Вас ви питам дали се чувствате като поклонник?... В София ще гледам на хората с друго око вече. Може би са много по-интересни, отколкото съм си мислил."


...


ЕДУАРД ОЛБИ:

"Дълго мислих по въпроса, много разсъждавах върху това какво животно трябва да бъде СИЛВИЯ и всъщност направих множество изследвания, научни изследвания - проверих с какви други животни най-често се случва мъжете или жените съответно да имат сексуални контакти. Повечето жени имат връзки с кучета и ако са много амбициозни - с коне. Мъжете нямат връзки с коне - това не е ли интересно? При мъжете изборът е по-разнообразен - това е също интересно. Прасетата сукалчета са един често срещан избор. В Китай често се случва мъжете да имат сексуални отношения с пилета. Мъжете в Китай правят секс с пилета като затискат главата им в шкафче и когато вече накрая имат оргазъм, тряскат шкафчето и по този начин пилето изписква. Не знам дали това по някакъв начин се съотнася с отношението на китайското правителство към световната политика... Ходили ли сте във ферми? Вглеждали ли сте се в лицето на женска коза? Очите им са толкова красиви, лицата им са толкова прекрасни, направо е зашеметяващо колко красиви могат да бъдат козите и имайки предвид чувствителността на МАРТИН, сметнах, че това е най-подходящото животно."