Du er på siden : Træning - Intro

Udsagnet om at "kvalitet er mere vigtigt end kvantitet" - og "det er ikke så meget hvad du gør, men hvordan du gør det" kan man vist ikke blive helt uenig i når det gælder løbetræning.
 
Jo mere du ved om træning, jo bedre vil du kunne træne. Ved at lytte til andres gode råd kan man få et større udbytte at den tid man bruger på løbetræningen - Ledetråden for træningen må være "Train Smarter, Not Harder".
 
Nedenfor har vi samlet en masse links, hvor du kan hente inspiration til din løbetræning. Skulle du have gode råd eller links til interessant materiale på nettet vedrørende træning - så klik her - På forhånd mange tak for din medvirken.
 
 
Rigtig mange har startet på at løbetræne, men af forskellige årsager "mister man gejsten", løber ind i skader fordi man har lagt for hårdt ud - og man kan ikke finde tiden til træningen. Og så går træningen fløjten ! Hvordan kan man undgå dette ? For mange nybegynderes vedkommende er det et spørgsmål om at følge et målrettet løbeprogram ! Løbeprogrammer kan sætte skub i træningen, fordi der skal planlægning til, for ellers bliver det ikke til noget.
 
Et løbeprogram er med til at give nybegyndere (og andre) en kæmpe motiovation og et spark bagi, fordi man ved, at dropper man én træningsgang, så skubber hele programmet sig. Man kan vælge at benytte sig af generelle standard træningsprogrammer fra websites og diverse magasiner eller få udarbejdet et personligt løbeprogram af en ekspert. Et personligt løbeprogram udarbejdet af en ekspert sikrer, at man bedst muligt realiserer sine målsætninger uden at man bliver skadet.
 
 

Løbetræning - Video

Tips og tricks fra marathonløber Paul Evans med henblik på træning til dit første marathon :

The Marathon - Training Tips


Løbeprogram for begyndere & Kom godt igang med løb

Løbeprogram for øvede

Links til træningsprogrammer

iFORM | RSS-feed | Kondition

iFORM | RSS-feed | Kalorieforbrænding