Home

 
 
 
logo vereniging

 
Het ontstaan van ’t Diekie.

 

De oprichting van Jeu de Boules vereniging 't Diekie vond plaats op 14 november 2011. Na de vergadering kende de vereniging 17 leden en 6 bestuursleden. Inmiddels is het aantal leden gegroeid naar 45 personen en bestaat het bestuur uit 7 personen. Door een flinke bijdrage van de gemeente (verkregen via het zogenaamde Smederijen project) en sponsering van diverse instanties was de vereniging in staat om te starten met de aanleg van een 8-tal banen. Deze zijn gelegen op het sportcomplex van de s.v. HODO aan de Kerkhoflaan in Hollandscheveld.

Door de samenwerking met s.v. HODO kende 't Diekie een vliegende start. Omdat HODO haar faciliteiten (kantine, kleedkamers en opslagruimte) ook beschikbaar stelde aan de leden van de Jeu de Boules vereniging kon men direct na de aanleg van de banen starten met het opzetten van een competitie. Inmiddels heeft 't Diekie de beschikking over prima faciliteiten en kan er door de plaatsing van verlichting ook  's avonds Jeu de Boules worden gespeeld.


       Jeu de boules banen en terras.      


Wilt u meer weten van 't Diekie dan kunt u de volgende pagina's bekijken (zie sitemap links op deze pagina) of neem contact op met het bestuur. Zie daarvoor de pagina "Informatie".

 

Comments