Kirjat e-kirjoinaPaperiversioiden sijaan kirjat voi ostaa e-kirjoina eri toimittajilta. Julkaisin historialliset kirjani ensin e-kirjoina Elisan Kirjoita itse-palvelussa niin, että niiden sisällöt eivät täysin vastaa paperisia versioita. Wanhan tähtitieteen peruskurssi on sama molempina versioina. E-kirja Wanhan filosofian peruskurssi sisältää sarjan toisen osan Tervaa Viipuriin ja Wanhat tuntemattomat sotilaat - kirjasta sen ensimmäisen Lesnajan taistelusta ja Riian tapahtumista kertovan osan. Koko sarjan päätösjakso on luettavissa e-kirjana nimellä Wanhaa vihaa.


Kirjat Wanhan tähtitieteen peruskurssi ja Wanhan filosofian peruskurssi ovat ostettavissa osoitteesta www.elisa.fi. Sieltä valitaan Palvelut-valikosta Elisa Kirja, josta sitten voi hakea kirjailijanimellä. Wanhaa vihaa-kirjaa ei sieltä saa. 

Muita kirjojani saa e-kirjoina mm. iBookstoresta ja Amazon.comilta. Alemmissa kuvissa on näkymä Google Playn e-kirjoista 30.3.2016. Amazon.com-kaupassa on myynnissä myös joidenkin kirjojeni paperiversioita. Booky.fi myy niitä myös.

E-kirjojen lukemiseen tarvitaan tietokone tai lukulaite. Nykyisin käytetään yleisesti tablet-tietokoneita, joista 7 - 8 tuuman versiot sopivat kooltaan hyvin kirjojen lukemiseen. Riittävän hyviä koneita saa nykyisin 100 € hintaan. Internet-yhteyden saa halvempiin koneisiin WiFi:n kautta. Kalliimmissa koneissa on omat paikkansa sim-korteille. 
E-kirjojen etuja ovat halvemmat hinnat. Lisäksi kirjan saa ostettua paikasta ja ajasta riippumatta, jos käytössä on toimiva internet-yhteys.

Comments