Tervetuloa partiolippukunta Tasalam Boja ry:n kotisivuille!

Tasalam Boja on raumalainen poikalippukunta, jonka jäseneksi ovat tervetulleita kaikki yli 7-vuotiaat pojat. Lue lisää lippukunnastamme ja toiminnastamme Lippukunta-osiosta. Toimintaryhmistä saat lisätietoa partion ikäkausista ja näet kaikki ryhmät, jotka tällä hetkellä toimivat lippukunnassamme. Yhteystiedoista löydät oikeat puhelinnumerot niin jäseneksi liittymiseen kuin muuhunkin asiointiin lippukunnan kanssa.

Kuvia ja päivityksiä menneistä tapahtumista taas löydät lippukuntamme facebook-sivuilta.


Partiokokoukset alkavat maanantaina 20. elokuuta 2018. Uudet jäsenet tervetulleita!

Syksyn ensimmäiset partiokokoukset pidetään maanantaina 20. elokuuta. Ryhmien kokousajat on ilmoitettu sähköpostitse vanhoille jäsenille. Uudet jäsenet saavat oman ryhmänsä kokoontumisajat ilmoittautumisen yhteydessä.

Uusien jäsenien ilmoittautumisia otettiin vastaan maanantaina 13. elokuuta. Jos ilmoittautumistilaisuus meni ohi, ei hätää! Kaikenikäisissä ryhmissä on edelleen tilaa! Ainoastaan Riukhännä-sudenpentulauma on tällä hetkellä täynnä.

Ilmoittaudu mukaan puhelimitse tai sähköpostitse ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaamme: Topi Hyytinen, 050 466 7222, lippukunnanjohtaja@tasalamboja.fi

Topi vastaa myös kaikkiin kysymyksiinne toiminnastamme.