Tervetuloa partiolippukunta Tasalam Boja ry:n kotisivuille!

Tasalam Boja on raumalainen poikalippukunta, jonka jäseneksi ovat tervetulleita kaikki yli 7-vuotiaat pojat. Lue lisää lippukunnastamme ja toiminnastamme Lippukunta-osiosta. Toimintaryhmistä saat lisätietoa partion ikäkausista ja näet kaikki ryhmät, jotka tällä hetkellä toimivat lippukunnassamme. Yhteystiedoista löydät oikeat puhelinnumerot niin jäseneksi liittymiseen kuin muuhunkin asiointiin lippukunnan kanssa.

Kuvia ja päivityksiä menneistä tapahtumista taas löydät Instagram-tilitämme @tasalamboja sekä lippukuntamme facebook-sivuilta.


Syksyn 2021 toiminta on käynnistymässä, uusiä jäseniä otetaan vastaan 16.8.2021 alkaen

Uusi harrastus? Liity partioon! Mukaan pääsevät kaikki 7 vuotta täyttäneet, eli peruskoulun aloittaneet pojat. Yläikärajaa ei ole, partion voi aloittaa aikuisenakin!

Uusien jäsenien info- ja ilmoittautumistilaisuus on maanantaina 16.8.2021 Rauman Partiotalolla (Lemsankatu 2) kello 18-19. Ensimmäiset partiokokoukset pidetään maanantaina 23.8.2021.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostitse lippukunnanjohtajalta: Antti Kurki, 040 418 0036, etunimi.sukunimi (at) partio.fi

Vanhoille jäsenille tiedotetaan tarkemmin syksyn toimintauden alkamisesta sähköpostitse.