NIEUWS


AGENDA

 

 

Datum

Evenement

Locatie

7 oktober  2017


Training met de Belgium      Soo Bahk Do – Tang Soo Do Organisatie

Zevenhuizen


14 & 15 oktober  2017

John Burke

Schoonhoven

28 oktober 2017

Examen

Schoonhoven

13 januari 2018

Examen

SchoonhovenNu te koop het Basic Book en Hyung Book een must voor iedere Tang Soo Do liefhebber!

bestel ze rechtstreeks bij Sa Beom Nim John B. Correljé via dynamictsdbook@gmail.com
Now for sale The Basic and Hyung Book a must for every Tang Soo Do lover!
order by sending a mail to dynamictsdbook@gmail.com for the details.


40Jarig Jubileum Chon Kyong en John B. Correljé

Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige dag die ik gehad heeft!
Ik ben erg trots en erg dankbaar voor wat mijn leerlingen voor mij gedaan hebben. Ben nog nooit zo verrast geweest en had dit ook nooit verwacht. Het is onbeschrijfelijk zo als me nu voel. Leuk om met zijn allen te genieten van zulke leuke seminars en een geweldige dag. En ik was erg blij dat mijn vriendin uit Engeland Master Jacqui Fisher er ook bij was. Jullie hebben vast mijn gedachten gelezen. Ik kan niet gelukkiger zijn!

Kam Sa Hamnida
Sa Bom Nim John Correljé
De Strandtraining weer een succes!
De strandtraining was weer een groot succes, met een opkomst van 120 deelnemers van 10 scholen en 3 organisaties vanuit heel Nederland. Het weer was geweldig! Niet te warm en niet te koud, ook het zeewater was heerlijk. Een lekkere ongedwongen sfeer. Leuk om nieuwe vrienden te ontmoeten en mee te trainen. Iedereen was enthousiast. Er werd getraind en geoefend in de verschillende onderdelen van het Tang Soo Do zoals Lo Hi, Lange stok verdedigingen, gesprongen trappen, gecombineerde trap series, Hyung applicaties, vingerklemmen, veel basistechnieken en veel mee. Na een goede lunch werd er getraind op het strand en in de zee. Er kan weer terug gekeken worden op een geslaagde dag. Klik HIER voor de eerste serie foto's en HIER de voor tweede serie.
SA BUM NIM JAN CORRELJÉ SPORTSENIOR 2012 SCHOONHOVEN
Sa Bum Nim Jan Correljé  kreeg onlangs de Sportprijs voor Sportsenior van Schoonhoven.
De 77jarige Jan kreeg de prijs voor zijn vele jaren van inzet voor de vereniging. Hij geeft nog steeds 3x per week les. De Sa Bum Nim traint al sinds 1979 Tang Soo Do en geeft al 33jaar les! Sa Bum Nim gefeliciteerd met je verdiende prijs. TANG SOO!

Spectaculaire DEMO CHON KYONG Koninginnedag 
De leerlingen van Tang Soo Do Vereniging
Chon Kyong hebben een geweldige spetterende DEMO gegeven. We willen proberen dit 1xmaal in de maand bij te houden en dit ook uit te bouwen!
Wanneer er mensen zijn die foto's of filmpjes hebben, willen jullie ze dan sturen naar info@chonkyong.nl of af aan de
Sa Bum geven.
Bedankt voor jullie positieve inbreng!!
Met dank aan Jacco Ooms voor de filmpjes en foto's
FOTO SERIE 1
FOTO SERIE 2
FOTO SERIE 3

Open Nederlandskampioenschap 2012
SA BEOM NIM JAN CORRELJÉ

Op bijna 77jarige leeftijd heeft Kyo Sa Nim Jan Correljé zijn 4de Dan gekregen voor zijn nog actieve rol in Tang Soo Do. Een Voorbeeld voor een ieder.
Hierdoor zal hij met de titel Sa Bum Nim moeten worden aangesproken.
Wij danken Sa Beom Nim Jan Correljé voor zijn jaren van inzet en hopen dat er nog velen komen. Sa Bum Nim Jan traint al sinds 1979 in Tang Soo Do.

SA BEOM NIM  KAM MUP SA HAM NIDA!  TANG SOO!!eaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate Koreaans Karate