referenties

19.07.2019 

| M. Corbeij

Diverse klussen

waardering  10

Wij hebben Bram Boerdijk regelmatig voor kleine en grotere klussen ingeschakeld. Altijd een prima resultaat. Hij is op zijn best bij onverwachte uitdagingen (lees: tegenvallers) tijdens de uitvoering. Dit soort problemen weet hij perfect op te lossen. Duidelijke afspraken en daarna altijd interactief overleg met de klant. Zeer betrouwbaar adres.

17.05.2019 

| Sander

Vervanging bestaand Velux-dakvenster

waardering  9,2

Het begint al met een snelle reactie, daarmee heb je al direct een voorsprong. Tijdens het bespreken van de klus werden door Bram helder de gekozen onderdelen én alternatieven besproken. Als je wilt en kunt, kun je met Bram samen de klus klaren. Omdat hij ook stagiairs opleidt, is dat een leerzame ervaring. De werkplek wordt netjes achtergelaten en als er ergens tijdens de klus flexibiliteit gevraagd wordt (in uitvoering, dag, tijdstip) dan wordt die ook geleverd. De vervanging van het dakraam is mooi opgeleverd en leverde financieel geen verrassingen op.


03.03.2018 

| Anoniem    

Leveren en plaatsen van twee Velux-dakvensters

waardering  6,8

Zeer klantvriendelijk, wat lastig om flexibel en afspraak te maken, maar dat komt door punt 1. Werkt hard, weet wat je aan 't doen is. Zou aan iedereen aanbevelen

30.01.2018 

| Roel de Bruin

Vervangen van oud dakraampje door een Velux-dakvenster

waardering  10

Bram heeft ons vriendelijk en goed geholpen. Hij heeft duidelijk verteld wat de mogelijkheden waren ten aanzien van het te plaatsen dakraam en kwam alle gemaakte afspraken na. Bram heeft zeer netjes gewerkt. Echt een topper!


26.08.2017 

| Hans Doors
Leveren en plaatsen van meerdere Velux-dakvensters

waardering  9,2

Kwalitatief zeer hoog niveau van uitgevoerd werk. Kennis en uitvoering uitstekend. Komt afspraken na.


02.05.2017 

| Jacobus van der Haak

Vervangen van bestaand Velux-dakvenster

waardering  10

Zorgvuldig, vooruitdenkend en deskundig werkend. Afspraak is afspraak; stelt meewerken van opdrachtgever op prijs. Dik tevreden en prima keuze


03.04.2017 

| Frans van Dorp

Repareren van bestaand Velux-dakvenster

waardering  10

Een gedeelte van het buitenkozijn van het Velux dakraam was in verre staat van ontbinding. Ik wilde het kozijn (en daarmee het volledige Velux dakraam) laten vervangen, maar Bram adviseerde om het rotte stuk te verwijderen te vervangen. Dit is naar volle tevredenheid vakkundig uitgevoerd. Daarnaast heb ik een onderhoudsadvies gekregen. Uitstekend geholpen dus.


11-02-2017 

| Attie en Jan van Ekeren

Leveren en vervangen van een Velux-dakvenster

waardering  10

Dhr. Boerdijk (Bram) is een bijzonder aimabel mens met een zeer goed gevoel voor alle mogelijke techniek en zeker ook van Velux producten. Het plaatsen van het raam is netjes, nauwkeurig en geheel volgens de afspraken gegaan. Bovendien was het bijzonder leuk en leerzaam om Bram te "helpen". Vriendelijke groet, Jan.


08.11.2016 

| John Damen

Leveren en plaatsen van een Velux-dakvenster

waardering  10

De kluspartner Tangram Klussenbedrijf heeft goed zijn werk uitgevoerd. Bij de uitvoering een klein minpuntje: de uitsparing was rechts niet 100% recht gezaagd en moest ik zelf wat bijschaven. Daardoor paste de aftimmering niet. Verder ben ik tevreden en zit het raam er netjes in.

30.10.2016 

| Seifert

Velux dakraam vervangen?

waardering  10

Ons oude Velux dakraam was lastig te openen en sluiten. Het is een raam van onbehandeld hout en wij gingen er vanuit dat vervanging noodzakelijk was. Hiervoor 3 offertes aangevraagd. Bram Boerdijk van Tangram kwam als tweede kijken. Van de eerste hadden wij een offerte binnen. Bram zag echter direct dat het smeren van de scharnieren een oplossing van het probleem zou geven. Hij heeft het raam gesmeerd en wilde hiervoor geen vergoeding hebben. Een prima service!

14-10-2016 

| Connie en Mark Deiss

Realiseren aparte CV-ruimte op zolder, aftimmeren stalen spant en realiseren schuifwandjes/opbergruimte

waardering  10

Wij wilden onze kale zolder afgetimmerd hebben met veel bergruimte. Bram toonde veel initiatief en had volop goede ideeën. Hij werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Hij kon snel aan de slag. Aan de schuine kanten van de zolder zijn nu opbergruimten met een schuifpaneel systeem aangebracht en er is een extra kamertje gebouwd om de ketel heen. Netjes, degelijk en praktisch. Aan het einde van de klus ontstonden er nieuwe klussen zoals een vast bureau en velux rolgordijnen. Voor een volgende klus zullen we Bram zeker benaderen.
25-07-2016 | J.W. Kooijmans, Eindhoven
VELUX dakvenster vervangen
waardering  9,2
Snel en deskundig. Bram wil dat je als klant erbij blijft zodat je kunt zien hij het doet. Is ons zeer goed bevallen.

08-07-2016 | Dhr. Henk van den Brule
VELUX dakvenster monteren
waardering  9,6
Het is buitengewoon prettig om eens een echte vakman te ontmoeten, iemand die zijn werk beheerst en er plezier in heeft om zijn vak uit te oefenen. Wij zijn meer dan tevreden over Bram en bevelen hem dan ook graag aan aan anderen. Een volgend karwei laten we zeker door hem uitvoeren.

23-06-2016 | Roel Rabbers, Son 
VELUX dakvenster monteren
waardering  10
Prima vakman. Duidelijke voorlichting vooraf. Samenwerking in goed overleg.

22-04-2016 | Dhr. van Rooijen, Eindhoven

Renovatie toegangspoortje tuin

waardering  8,8

Komt afspraken goed na, werkt netjes en zorgvuldig, denkt met de klant mee, is flexibel in de uitvoering van de werkzaamheden en vooral coulant. Ondanks tegenvallende tijdsduur wil de heer Boerdijk niet het onderste uit de kan hebben.


17-04-2016 | Dhr. Janssen, Eindhoven
Sluitwerk slaapkamers
waardering  9,0
Toegankelijke ondernemer. Kennis van zaken. Aanbevolen.

11-04-2016 | Dhr. Petit, Eindhoven 
Opfrissen van mijn badkamer
waardering  9,7
Bram Boerdijk Is een vakman eerste klas. Reageert snel, maakt tijd om een echt gesprek aan te gaan. Vervolgens zoekt hij de weg om tot een uitstekende oplossing te komen. Ik ervaar Bram als een top vakman die weet waar hij mee bezig is, hij gaat niet voor de makkelijke oplossing en juist meer voor de perfecte oplossing. Ik beveel Bram graag aan. Groet, Erwin

06-03-2016 | (anoniem)
VELUX dakvenster monteren
waardering  9,6
Snel en allert gereageerd tijdens offerte stadium en was zeer volledig in het verstrekken v/d (brood)nodige informatie en verschillende Velux oplossingen. Zodoende waren wij in staat goede keuzes te maken. Omdat we een wat ongebruikelijke constructie voor ogen hadden (geen extra gordingen) hebben we een afwijkende constructie (Raveling) boven de dakplaten uitgewerkt nog voor de officiele opdracht verstrekt was! Planning en realisatie ging vervolgens in gezamelijk en goed overleg. Alles keurig en netjes afgewerkt vlgs. Velux voorschriften. Vakwerk!

24-02-2016 | (anoniem) 
Inbouwspots werken niet meer
waardering  9,7
Bleek een eenvoudige klus. Maar zeer netjes opgeknapt. Tangram Klussenbedrijf zeker aan te bevelen. 

18-02-2016 | Dhr. Cuijpers, Eindhoven 
Lekkage douchecabine - Douchebak vastzetten
waardering  9,7
Bram heeft een creatieve maar zeer effectieve manier gevonden om de lekkage te verhelpen. Dit heeft tijd en dus geld bespaart. Ik ben zeer tevreden over de aanpak, de communicatie, de reparatie en de service.
      

05-02-2016 | Dhr. De Haas, Son en Breugel 
Vuurwerkschade brievenbus en deurklink
waardering  9,4
Bram heeft met veel vakkennis alles gerepareerd en er voor gezorgd dat er in de toekomst geen schade meer kan ontstaan. Het is prettig om met hem te werken. Tracht met zo min mogelijke kosten de klus te klaren.

13-10-2015 | Dhr. Schouten, Veghel
Aansluiten wastafel (afvoer & aanvoer)
waardering  10
Bram is een vriendelijke en deskundige klusser, hij werkt nauwkeurig en snel, top!

09-10-2015 | Dhr. Sjaak van de Velden, Uden
VELUX dakvenster vervangen
waardering  10
Betreft plaatsen van een nieuw Velux dakraam ( kozijn en raam ) ter vervanging van een vorig model. Netjes op tijd volgens afspraak, nette en correcte offerte, zorgvuldig en probeert de overlast tot een minimum te beperken. Goede communicatie en gaat niet weg tot alles netjes opgeleverd is, zeer oplossingsgericht. Klasse bedrijf en kan het een ieder aanbevelen. Bram nogmaals bedankt.

25-09-2015 | Peter van Eijndhoven, Eindhoven
VELUX dakvenster monteren
waardering  10
Ik ben erg onder de indruk van de vakkennis en de enorm secure manier van werken van Bram. Helemaal top, perfect gemonteerd dakraam, op alle manieren de montage adviezen gevolgd en zelfs meer dan dat. Van alle stadia uitgebreid foto gemaakt. Top klus gedaan. Bedankt Bram

13-05-2015 | John van Leeuwen, Son
VELUX dakvenster monteren
waardering  10
Goed advies. Keurig gewerkt en geen rommel achtergelaten. Aanrader.

27-03-2015 | Herman Everard, Son en Breugel
VELUX dakvenster monteren
waardering  8,4
Hij werkt uiterst secuur. Daardoor heeft hij meer tijd nodig. Het gewicht van het raam heeft hij onderschat. Het plaatsen daarvan was spannend. In mijn ogen te spannend. Uiteindelijke resultaat prima.

09-03-2015 | Mevr. Gijsberts, Geldrop
Kattenluikje maken
waardering  10
Snel, vakkundig en kundig. Bram werkt constant in overleg met klant en legt uit waarom hij iets zo of zo wil gaan doen. Katten zijn ook zeer tevreden.

10-02-2015 (anoniem)
Afzuiging badkamer repareren
waardering  8,1
Snelle reactie, snelle observatie van een probleem en goed samen met klant bekeken wat prijstechnisch de beste oplossing zal zijn

27-01-2015 | Mevr. Van der Weerden, Veldhoven
Gordijnrails ophangen, rolgordijn ophangen, lamp ophangen
waardering  9,9
Goede ervaring mee. Kwam eerst vrijblijvend kijken en maakte een reeële inschatting van de tijd. Uiteindelijk alles binnen de tijd af en netjes gewerkt.

22-01-2015 | L vd Wal, Son
2 VELUX dakvensters monteren
waardering  10
Netjes en precies gewerkt. 

02-01-2015 (anoniem)
Meterkast isoleren vanwege koude uitstraling naar binnen
waardering  8,7
Mijn ervaring is zeer positief. Bram Boerdijk dacht goed en creatief na over hoe de klus het best aangepakt kon worden en kwam met goede voorstellen. Ook de uitvoering was netjes, zelfs met extra service, de communicatie daarover was duidelijk en hij kwam de afspraak na terwijl het weer erg slecht was (sneeuw, gladheid). Bij een volgende klus neem ik hem zeker weer in de arm.

21-10-2014 | Dhr. Fimerius, Nuenen
wastafel omhoog plaatsen + lademeubel monteren
waardering  9,3
Zeer positieve ervaring met Tangram. Rapportcijfer zegt voldoende lijkt me!

07-09-2014 | Kees Verduin, Geldrop
Bestaande lichtkoepel vervangen door VELUX lichtkoepel
waardering  10
Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk! Bram gaat echt twee stappen verder dan anderen en levert een goed resultaat en perfecte service.

23-04-2014 | Mevr. van der Heijden, Eindhoven
vervangen optrekbanden en vervangen/repareren oprolcassettes
waardering  9,0

04-11-2013 | Mevr. van Olphen, Udenhout
Opknappen badkamer
waardering  9,4
We hadden geen betere vakman kunnen hebben voor de renovatie van onze badkamer! Het onderling overleg en de samenwerking verliepen heel prettig. Hij heeft bij ons ook zeer vakkundig twee VELUX dakramen geplaatst en alle kleine klussen in huis gedaan. Hij is werkelijk op alle gebieden thuis, of het nu elektra, sanitair, CV, bouwkundige voorzieningen of tegelzetten is. Hij heeft voor elk onderdeel van de renovatie het juiste en het beste gereedschap waardoor het werk goed en aaneensluitend kon worden uitgevoerd. Door het feit dat het echt 'teamwork' is geweest heeft de renovatie niet onnodig lang geduurd en is het resultaat bijzonder goed. We hebben ondervonden dat "Altijd een perfecte oplossing" echt klopt!

13-01-2013 | Dhr. , Eindhoven
Plaatsen en aansluiten Ikea wastafelkastje
waardering  9,3
Bram is een hele goede vakman. Hij komt zijn afspraken goed na, denkt mee en zoekt de beste oplossing voor de klant. Ik ben tevreden over het resultaat. Een aanrader!

14-12-2012 | Dhr. Van Hooff, Eindhoven
Bestaand tegelwerk kitten
waardering  9,4

30-08-2012 | A.T.C. van Lieshout, Veldhoven
2 VELUX dakvensters monteren
waardering  10

13-07-2012 | W. Serlier, Waalre
2 VELUX dakvensters monteren
waardering  10

20-06-2012 | Dhr. van der Steen, Boxtel
Slaapkamer uitbreiden
Bram is een zeer correcte meedenkende en secuur werkende vakman. Er valt prima met Bram te schakelen over nieuwe inzichten en mogelijkheden.

19-06-2012 | Dhr. Buitenhuis, Eindhoven
Renovatie deur en kozijn
waardering  9,4

28-03-2012 | C. ten Hove, Eindhoven
VELUX dakvenster monteren
waardering  9,6
Dhr. Boerdijk dacht goed mee over de beste oplossing

26-03-2012 | Dhr. Heywood, Geldrop
Overloop wastafel
waardering  9,7
Een man met veel doorzettingsvermogen.

16-10-2011 | Mevr. Huijbers, Eindhoven
Afzuigkap, keukenlampje, gaspitje
waardering  9,9
Hoe kort kan ik het zeggen? Als je een klus hebt, moet je gewoon Tangram bellen. Bram is een hele goede werkman voor wie werken echt een hobby is. Hij doet het dus met veel plezier en ook nog heel goed. Bovendien is hij heel klantgericht dus hij zorgt ervoor dat een klus gedaan wordt zoals jij dat wilt. En heel belangrijk: hij zoekt de goedkoopste (maar goede) oplossing voor je en zal geen minuut te veel rekenen.

22-05-2011 | Dhr. Moerman, Son
Volledige renovatie badkamer & toilet
waardering  7,6
Er is heel goede input gegeven voor het uiteindelijke ontwerp van de badkamer (zelfs al voordat opdracht was vergeven). Bram Boerdijk werkt op regie basis, dit was een ideale oplossing om zelf een deel van het werk te doen. Verder is hij een zeer gedreven man wat leidt tot zeer goede kwaliteit van het geleverde werk. Door de grote van het project was de planning een klein minpuntje uiteindelijk, maar het uiteindelijke resultaat maakte dit meer dan goed.

19-03-2011 | Dhr. ten Hove, Eindhoven
Deurdorpel vervangen
waardering  9,7
Zeer goede ervaringen met Bram Boerdijk: hij komt zijn afspraken goed na, denkt mee én is in staat te blijven doordenken waardoor de eerstgekozen oplossing niet heilig was en er een betere oplossing gemaakt is. Een aanrader, ik zal zeker vaker gebruik maken van Tangram/Bram

06-02-2011 | Dhr. Torumba, Veldhoven
wastafel vervangen
waardering  10
Job perfectly done, in a very short period of time. I am a very happy customer.

03-02-2011 | Mevr. Leeuwenstijn, ’s-Hertogenbosch
Afwerking plinten
waardering  9,7
Bram kwam bij ons langs om de situatie te bekijken en heeft gelijk alles opgelost. Hij heeft goed meegedacht en goede tips gegeven. Een terechte vakman van het jaar!

22-01-2011 (anoniem)
plaatsen douchecabine en verwijderen van oude
waardering  9,3
Bram heeft bij ons een douchecabine vervangen op de badkamer en 4 meter aan kitranden in aanrechtblad van de keuken vernieuwd op 21 jan 2011. Bram kwam voor de uitvoering de klus bekijken, maakt duidelijke afspraken, waarbij je kunt aangeven welk deel van de klus je zelf doet. Voorbeelden: 1) hij heeft laten zien hoe ik zelf oude kitranden kon verwijderen, die uren hoefde hij dan niet te maken en ik dus niet te betalen. 2) Ik heb zelf de materialen gekocht, en Bram heeft ze vervoerd. Hij komt zijn afspraken stipt na en bleef keurig binnen planning en budget, en werkt hard, schoon en netjes. Als ik in toekomst nog meer klussen heb dan ga ik Bram/Tangram zeker weer vragen om offerte uit te brengen.

10-01-2011 | Dhr. lauwerijssen, Veldhoven
badrand kitten
waardering  9,1
perfect gedaan, goede service en erg vriendelijk

09-08-2010 (anoniem)
Vervangen toilet en tegels (ook in hal)
waardering  7,7
Bram denkt uitstekend mee, luisterde goed naar onze wensen. Hij houdt continu de wens van de klant in het oog. Door tegenslag en een inschattingsfoutje liepen we wat uit planning, maar dat is naar behoren opgelost. De nazorg (plintjes, etc.) is uitstekend en alles ziet eruit zoals we dat voor ogen hadden.

01-08-2010 (anoniem)
Waterpas aan muur bevestigen van 2 kastjes van 120cm breed
waardering  10
TANGRAM heeft 100% vakwerk geleverd, snel, zeer precies, met zeer geavanceerde apparatuur. Wij zijn zeer tevreden en geven de heer Bram Boerdijk van Tangram klussenbedrijf een 10 met een griffel. deze man is zijn uurtarief dubbel en dwars waard en wat ons betreft niet voor niets vakman van het jaar geworden bij Werkspot.nl.. Een aanrader!

07-05-2010 (anoniem)
montage, kitten en reparatie
waardering  9,3
Een hele goede eerste ervaring met deze vakman! Hij kwam kijken naar de klussen om een offerte op te stellen en bood vervolgens aan om de klus ook meteen uit te voeren. Hierbij hield hij rekening met mijn eigen afspraak die dag en plande zijn werkzaamheden daar omheen. Heel flexibel en prettig! Een verrassende extra service, was dat hij ook het afval gratis meenam en naar de stort zou brengen. Echt top! Bij een volgende klus bel ik Tangram!

29-04-2010 (anoniem)
Grofmazig Hekwerk plaatsen
waardering  8,0
Goed, betrouwbaar en netjes gewerkt

08-04-2010 (anoniem)
Slaapkamer op zolder
waardering  9,1
Zeker een vakman, met oog voor detail. We zijn zeer tevreden over het resultaat.