Bedrijfsprofiel / Bedrijfsfilosofie

Bedrijfsprofiel
Na jarenlang hobbymatig maar wel zeer intensief bezig te zijn geweest met klussen van de meest uiteenlopende aard heb ik besloten om voor mezelf een klussenbedrijf te beginnen. Op 20-06-2006 was het dan zover: de oprichting van Tangram Klussenbedrijf was een feit. Inschrijving bij de Kamer van Koophandel en aanschaf van een bedrijfsauto en ik kon van start gaan. Ik had al heel veel professioneel gereedschap en dat wat ik nog miste, was snel genoeg aangeschaft. Ik ben begonnen als eenmanszaak. Behalve het bieden van een stageplaats aan leerlingen uit het onderwijs zal mijn bedrijf voorlopig ook gewoon uit 1 persoon blijven bestaan: ikzelf.
Zonder te overdrijven kan ik met een gerust hart zeggen dat ik over een zeer groot technisch inzicht beschik en een grote dosis ervaring op velerlei klusgebied heb opgedaan in de afgelopen 45 jaar. Met name mijn groot (technisch-) probleemoplossend vermogen heeft er voor gezorgd dat ik met regelmaat werd en wordt gevraagd voor de “speciale klussen”. Niet voor niets is dan ook als naam voor mijn bedrijf gekozen voor Tangram, de moeder van alle puzzels. Aangezien ik de meeste klussen ook zie als een puzzel en deze tot nog toe, op een enkele uitzondering na, uitstekend heb kunnen oplossen, luidt de slogan van mijn bedrijf dan ook: “altijd een perfecte oplossing!”.

Bedrijfsfilosofie
Eerlijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact met de klant staan bij mij zeer hoog in het vaandel. Door op deze manier mijn klussen vorm te geven hoop ik op basis van onder andere mond-tot-mond-reclame mijn klantenkring gestaag uit te breiden. Plezier in het werk staat bij mij voorop maar ik ben zelf pas tevreden als de klant ook voor de volle honderd procent tevreden is! Om dit te onderstrepen ben ik lid geworden van het VLOK waardoor de klant altijd een beroep kan doen op de daarbij aangesloten onafhankelijke klachtencommissie. De klant heeft hierdoor ook meer zekerheid met betrekking tot het uiteindelijk goed uitgevoerd krijgen van de klus wanneer het eens onverhoopt niet zo mocht gaan als beide partijen zouden willen. Inmiddels ben ik ook aangesloten bij de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman, die eveneens over een onafhankelijke klachtencommissie beschikt. De klant heeft zoals altijd de keuze onder welke "vlag" de klus dient te worden uitgevoerd.
 

Tangram Klussenbedrijf is lid van de VLOK, de branchevereniging voor klusbedrijven.
Sinds 2012 is Tangram Klussenbedrijf ook aangesloten bij de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman