Főoldal / Vintage Shadow Box Wall Decor

Kedves Látogató!

2013. május 1.-től az oldal átmeneti technikai okok miatt CSAK a www.tandykacatgyar.and2.ch címen lesz elérhető!

 Köszönöm megtisztelő figyelmeteket, remélem továbbra is velünk fogtok tartani! 

English, German and Greek version:  http://tandykacatgyar.and2.ch
      
A modulspecifikáció URL-címe nem található
                   
Örömmel üdvözöllek Tandy & Co. Kacatgyárában. Remélem sok szemet és lelket gyönyörködtető dolgot fogsz találni ezen a honlapon, magad vagy mások örömére,  és annyi boldogságot találsz az itt látott dolgokban, mint amit én éreztem az elkészítésük során.

Kacatjaimat teljes mértékben a fantázia ihlette. Gondoltam egy merészet és belevágtam a lehetetlenbe,  Les Brown szavaival élve: 

 "Célozd meg a Holdat ! Még ha elhibázod is, 

a csillagok közt landolsz !"

 ... én megcéloztam... és most már csak az a kérdés, hogy hol fogok landolni! :)


Mivel Magyarországon nem igazán találtam hasonló termékeket, vagy csak elvétve, itt-ott, így azt gondoltam, hogy talán ideje lenne ezzel foglalkozni, kihasználva agyi kapacitásomat, fantáziámat, leküzdhetetlen kreatív étvágyamat, segítségül híva kézügyességemet.

Az általam gyártott "KACATOK" sok időt, leleményességet, kreativitást, legfőképpen kitartást és utánajárást igényeltek. A legtöbb esetben hetekig is eltarthat, míg egy falikép elkészül, ezért kivétel nélkül minden darab különösen kedves a számomra. Így hát úgy döntöttem, hogy egytől - egyig minden kacatot dedikálok és sorszámmal látok el.

Honlapomon található Kacatok nagy része teljesen egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Éppen ezért, ha valamelyik termék megtetszik, kérlek, ne habozz sokáig, vedd fel velem a kapcsolatot... 

Bízom benne, hogy némelyik vagy akár több is, egy sorozatot alkotva elnyeri tetszésedet és otthonod ékes dísze lesz.

Az újonnan elkészült termékekkel folyamatosan frissítem a HONLAPOT, így ha azonnal nem is találsz kedvedre valót, kérlek nézz vissza később! 

Kellemes időtöltést kívánok!

ÁFÁ-s számla igényedet kérlek, előre jelezd! :) Köszi

Ui.: Ha esetleg valaki meg tudja mondani, hogy ezeknek a 'Kacatoknak' mi a becsületes elnevezésük, kérem írja meg nekem. Nagyon köszönöm! :)

Velünk készült interjúk az alábbi oldalakon olvashatók: 


oldalán

Az Online Kézműves Magazin blogjában: 


 


   
"Tedd hát félre gátlásaidat, s tudd, hogy az élet is csak játék, hogy játszani öröm, s hogy igazi vesztes csak akkor lehetsz, ha a lelkedben burjánzó ostoba félelemmel kizárod magad belőle. A világ, amelybe születtünk, inkább ellenséges, mint közömbös, de semmi esetre sem barátságos. Elemek és tragédiák, a kezdet és a vég súlyos titkai, és saját lényünk törékeny falai közé vagyunk bezárva. De rabtartónk színes ceruzákat adott a kezünkbe, s rajtunk múlik, hogy a szivárvány melyik színét választjuk életünk ma még szürke kifestőkönyvéhez." 

                                                                                                                                   Varnus Xavér