Kezdőlap


Üdvözlök minden látogatót! Ezen a weboldalon a lepsényi Talpalók Természetbarát Egyesület honlapját olvashatod. Kellemes időtöltést kívánok...

Tisztelt Leendő Támogatónk! 

Kérjük, ha egyetért egyesületünk céljaival és elismeri a településen élő emberek egészségéért, az ország megismeréséért, és a közösségformálásban végzett munkánkat, személyi jövedelemadója 1 %-ának felajánlásával támogassa tevékenységünket!

Adószámunk: 18496017-1-07

Amennyiben Ön társasági adóalany vállalkozó úgy támogatásáról, mint közhasznú szervezet igazolást állítunk ki.
Az igazolás birtokában a támogatás összegének 20 %-ával (tartós adományozási szerződés esetén további 20 %-kal) csökkentheti adózás előtti eredményét.

Bankszámlaszámunk: B3 Takarékszövetkezet 57800260-10012772

Pályázati támogatók:
 


Legfrissebb híreink: 

Itt mindig csak a legfrissebb három hír első sorai jelennek meg, a részletek, illetve a mellékletek megtekintéséhez kattints a hír címére, vagy válaszd a "Hírek" menüpontot.

  • Túra a Budai-hegységben Az Egyesület következő túrája egy vonatozós, tömegközlekedős kirándulás lesz, melynek célja a Budai-hegység, és annak néhány szép kilátópontja. A részletekért nyissátok meg a csatolt fájlt!
    Létrehozta: Talpalók Lepsény, 2019. febr. 13. 8:11
  • Talpalós Teke Ezúton tolmácsoljuk Szabóné Ani és Laci kedves meghívását:"Kedves Talpalók!2019. jan. 26. Szombat 18 órakor "Teke" Pöri bácsi sörözőjébe várunk Benneteket! "
    Létrehozta: Talpalók Lepsény, 2019. jan. 25. 0:44
  • Évnyitó közgyűlés Ahogy az lenni szokott, minden év elején tart az Egyesület egy közgyűlést, ahol a legfőbb napirendi pont az aktuális év túratervének meghatározása, elfogadása. Nem lesz ez másképp idén sem, a ...
    Létrehozta: Talpalók Lepsény, 2019. jan. 10. 1:02
1 - 3 bejegyzés látható (összesen 129 van). További elemek »

Naptár: