Benarribança

"Qui va a un lloc a veure’l i després se’n torna sense haver-hi viscut o patit determinats moments d’especial intensitat humana, en té, del lloc, un record banal, de targeta postal."

Vicent Andrés Estellés (Burjassot 1924-València 1993)


Això és un espai obert per algú que s'acaba de jubilar (setembre de 2016) i que té la intenció de compartir una mica del temps que ara pot gestionar amb més llibertat.
D'entrada va penjant el dia a dia a les Cròniques, com un dietari.
Atès que té la dèria de veure el que fins ara no ha pogut i tornar a veure moltes de les que sí que ha pogut, a més de sortir a les Cròniques, també ho insereix a Indrets (llocs on vas i tornes) o Itineraris (llocs que a part d'anar-hi i tornar-hi t'hi passes unes horetes anant i tornant in situ. Inicialment, el jubilat pensava anomenar el diari com a dietinerari, però després ho va descartar. Coses de l'edat. 
Si resulta que fa alguna recerca més o menys intensiva sobre Flora i fauna, doncs també ho comparteix.
Com que escriu alguna que altra cosa, en penja fragments a Textos.
I com que l'escriure no li fa perdre el llegir, ara per ara (ara2), també fa algunes ressenyes a Lectures.
Les músiques que li criden l'atenció, cosa que passa sovint, les comenta a Músiques.
I si va a alguna exposició o jornada o fira o presentació o el que sigui i creu que li ve de gust dir-hi o dir-ne alguna cosa, ho fa a Actes.
Val a dir que conforme el site es va omplint, l'autor en va suprimint pàgines del començament, només del dietari, però amb l'acció també fa desaparèixer imatges d'altres seccions puix que estaven compartides. No en feu cas. A la vida ja passa que per posar quelcom de nou has de renunciar al més antic.
I si li pregunteu com li va la vida de jubilat, amb tota sinceritat us respondrà que, de moment, bé.