UVOD

     
Dogodke pripravlja


 

Članarina


Cilj delovanja Kluba je izobraževanje in druženje, in tako združevanje znanja iz administrativno-upravno-ekonomske smeri, kajti naše geslo se glasi: 
"ZDRUŽENA ZNANJA VODIJO K POSLOVNI ODLIČNOSTI."

Vabimo vas, da se nam pridružite pri skupnem nadgrajevanju pisarniškega znanja. Izpolnite in nam pošljite pristopno izjavo.
Članarina za leto 2017  znaša 20 € za zaposlene in 10 € za brezposelne, upokojene in študente.

Poravnamo jo na Poslovni račun pri Delavski hranilnici, d. d., Ljubljana, Podružnica Novo mesto, Glavni trg 10, Novo mesto št. SI56  6100 0001 0955 818.


DOBRODOŠLI MED NAMI!


 
Stran urejata in dopolnjujeta: Vesna Medle in Kristina Glavaš Radovanovič

Fotografiranje in urejanje albumov: Jadranka Meglen


Pismo predsednice

Spoštovana kolegica,

za nami je že 17. obletnica ustanovitve. Ugled, ki ga ima naš Dolenjsko-belokranjski Klub je dragocen. Vsako leto poskušamo nadgraditi svoje znanje tako v poklicnem kot v osebnem  življenju. Poslanstvo našega Kluba je izobraževanje, druženje in humanitarno delovanje. 

Letos smo pred 18. skupščino že izvedle računalniško delavnico, 6. Dan Kluba - kjer smo obravnavale »Celostno obvladovanje stresa«, »Vaje dihanja in sproščanja« ter »Pomen in tehnike meditacije« z  Majdo Šavko, po  predavanju smo se odpeljale na obisk naše lipe ter druženje zaključile s kosilom na Mirni Gori. 
Izpeljale smo tudi pohod na Veliko planino - naš tradicionalni družinski dan in se sprehodile med znamenitostmi mestnega jedra naše dolenjske prestolnice.

Te zanima kaj še pripravljamo? Srečanja objavljamo na naši spletni strani http://sites.google.com/site/tajnice  in na socialnem omrežju Facebook.

Pridruži se našemu Klubu, katerega članica postaneš s plačilom članarine, ki ostaja 20 € za zaposlene in 10 € za brezposelne, študente in upokojence.  Po plačilu članarine boš vabljena na vse dogodke, ki jih pripravljamo brezplačno ali z minimalnim prispevkom in na dom prejela člansko izkaznico s katero lahko uveljavljaš popuste pri naših donatorjih. Po tem datumu bodo vabila in obvestila prejemale le članice Kluba.

Znanje nas bogati, dobra volja sprosti in vaša družba razveseli. Pridruži se nam.


S spoštovanjem in lepimi pozdravi,

Nataša Poljanec, predsednica Kluba


Kdo smo

KLUB TAJNIC IN POSLOVNIH SEKRETARJEV
DOLENJSKE IN BELE KRAJINE
NOVO MESTO
Poslovni naslov: Ulica Ivana Roba 23, 8000 Novo mesto

E naslov: ktpsdbk@gmail.com

Prisotni smo tudi na socialnem omrežju Facebook:  (Ureja Jadranka M.)