Homepage: TAIZÉVIERING NIEUWEGEIN


In de oneven maanden organiseren wij in de Dorpskerk, Nedereindseweg 1-3 in Nieuwegein-Jutphaas, een mooie Taizéviering waarbij iedereen, jong en oud en tussenin, van harte welkom is. In juli is er géén Taizéviering i.v.m. de zomervakanties, dus ieder seizoen zijn er 5 Taizévieringen: september, november, januari, maart en mei. De aanvang is altijd om 19.30u (kerk open vanaf 19.15u). 

Foto hieronder: Onze Taizévieringen vinden plaats in een rustige ingetogen sfeer die voor iedereen, jong en oud, als aangenaam ervaren moet worden. Muzikaal worden we al vele jaren lang deskundig en enthousiast begeleid door Roland Mees (piano) en Mike van der Weg (gitaar). 


___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LET OP: VANWEGE COVID-19 ZIJN ALLE ONDERSTAANDE DATA ONDER VOORBEHOUD. WIJ HOUDEN ONS STRIKT AAN DE RICHTLIJNEN VAN DE DORPSKERK EN HET RIVM: ZOLANG SAMENZANG NIET IS TOEGESTAAN KUNNEN WIJ HELAAS GEEN VIERINGEN LATEN DOORGAAN.

De data waarop wij een Taizéviering zullen houden (de aanvang is altijd om 19.30u, kerk open vanaf 19.15u):
         
  • 16-01-2021
  • 19-03-2021
  • 15-05-2021      
Na iedere viering schenken wij koffie en thee in het "Geinlicht", het ontmoetingscentrum van de Dorpskerk, zodat je na de viering nog wat kunt napraten. 
Het is mogelijk om voor elke viering per email een uitnodiging te ontvangen. Neem daarvoor even contact op met Lianda Elberse: email: taizeviering-nieuwegein@hotmail.com.

Jaarlijkse Taizéreis:
Ieder jaar reist een groep jongeren uit Nieuwegein naar Frankrijk om een week te verblijven bij de broedergemeenschap van Taizé. Voor een deel van hen voelt deze week als thuiskomen, ze genieten ieder jaar weer van de bijzondere sfeer, de rust, de ontmoetingen en de gezellige groep. Het andere deel gaat voor het eerst, zenuwachtig maar nieuwsgierig door de verhalen van anderen.

Op deze site vind je:
Ontbreekt er nog iets of wil je meer weten? Aarzel dan niet en neem gewoon contact met ons op.