Taizé is een bijzondere plaats om eens te bezoeken. Elke week komen er weer (met name) jongeren voor een week naar dit kleine dorpje op een heuvel in het zuiden van Bourgondië in Frankrijk. Veel blijven ook met regelmaat terugkeren omdat zij er zeer positieve ervaringen aan over hebben gehouden.

In mei 2008 is een groep zangers van het

Een week in Taizé

jongerenkoor The Living Lord Singers naar Taizé geweest om hun 40-jarig bestaan te vieren. In februari 2010 zijn wij ook met een groep van 16 jongeren naar Taizé geweest voor een mooie week in dit oecumenische klooster.

Wil jij ook een keer naar Taizé? Natuurlijk kun je elke week zelf gaan en in de meivakantie en zomervakantie kun je met diverse groepen meereizen! Op deze pagina van de officiële Taizé-website vindt je informatie over wat een reis naar Taizé en het programma inhoudt. Voor alle praktische reisinformatie kijk je op deze pagina.
Maar ga je liever met mensen die je al kent? Laat ons dan per e-mail weten dat je op de hoogte gehouden wilt worden over toekomstige reizen. Wij melden je dan als er meer mensen gaan of als we zelf weer een reis gaan organiseren!

Update reis naar Taizé

Geplaatst 11 jan. 2016 09:18 door Taizé Nootdorp-Ypenburg

Helaas zijn er dit jaar niet genoeg aanmeldingen om de reis naar Taizé door te laten gaan.
Degenen die alsnog naar Taizé willen kunnen ze natuurlijk wel zelf nog een reis plannen.

Taizé is het hele jaar door, behalve eind december en begin januari, open voor bezoekers.

We gaan weer naar Taizé

Geplaatst 4 nov. 2011 14:13 door Taizé Nootdorp-Ypenburg   [ 31 okt. 2015 04:02 bijgewerkt ]

Na twee jaar is het in 2016 weer zover, we zullen weer naar Taizé gaan en wel van zondag 21 februari tot en met zondag 28 februari.
De bedoeling is dat we met kleine busjes zullen gaan maar bij voldoende inschrijvingen zullen we met een grotere bus gaan. Schrijf je dus op tijd in! Want de inschrijving sluit rond 31 december 2015!
Als je je wilt aanmelden kun je ons daarvoor heel eenvoudig een mailtje naar taizeinnootdorpypenburg@gmail.com met als onderwerp Aanmelden Taizé-reis 2016 te sturen of door nu direct hier te klikken. Dit is een voorinschrijving, want je aanmelding is pas definitief na betaling. We verwachten dat de reis ongeveer €200,- per persoon gaat kosten. Maar dit kan nog wijzigen omdat we nu nog niet weten hoe groot de groep is waarmee we zullen gaan. Hoe je kunt betalen hoor je dus van ons als je je aangemeld hebt.
Ga jij mee? Meld je dan snel aan!

Praktische informatie:
Voor wie: jongeren vanaf 15 tot en met 29 jaar
Wanneer: 21 februari t/m 28 februari
 2016
Sluiting inschrijving: 31 december 2015
Kosten: ongeveer €200,-

1-2 of 2