f. Medewerkers, vrijwilligers en sponsors


Onze medewerkers
Tabora wil niet weten van loze slogans en nattevingerwerk. De medewerkers van Tabora vertrekken vanuit de eigen praktijkervaring en putten uit een verscheidenheid aan kwalificaties en professionele achtergronden, van lesgever over jurist en boekhouder tot pedagoog en arts, en van kok over rijinstructeur tot timmerman en metaalbewerker. Het team van Tabora is dus goed geplaatst om te weten hoe scholing, opleiding en arbeidszorg het best worden aangepakt.
 
Wil jij als vrijwilliger je steentje bijdragen?
Tabora vzw is voortdurend op zoek naar extra medewerkers (m/v!), voor Athena - Open Leercentrum in Antwerpen en Hasselt en voor den Atelier alsook diverse andere deelprojecten. Heb jij ervaring met (of ben je vaardig in) het begeleiden en onderwijzen van mensen van alle leeftijden en met een diverse achtergrond en belangstelling? Of wil je ons administratief, logistiek of nog op een andere manier helpen, bijvoorbeeld met een paar enthousiaste handen? Dan horen wij graag van jou.
 
Je eerste aanspreekpunt is mevrouw M.-J. Sente. Je kunt haar bereiken via ons secretariaat op het nummer 03 233 27 35. Haar gsm-nummer is 0484 06 34 59.

Onze sponsors
Naast tal van enthousiaste vrijwilligers kan Tabora's werking rekenen op de steun van onder andere de gemeente Kruibeke; de provincie Antwerpen; de provincie Oost-Vlaanderen; de stad Hasselt; de Voedselbank Oost-Vlaanderen; de Koning Boudewijnstichting vzw; de minister van Cultuur, Jeugd en Sport; de minister van Inburgering; de minister van Mobiliteit; de minister van Sociale Zaken; Belgacom Foundation vzw; de C&A Stichting vzw; United Fund for Belgium vzw; Leonardo da Vinci (Europese projecten); CERA Foundation vzw; Fortis Foundation Belgium vzw; diverse bedrijven en secundaire scholen.
 
 
Comments