c. Arbeidszorg nodig? Project 'den Atelier' in Huize Tabora

 

 

 
Voel jij je niet thuis in het gewone arbeidscircuit?
Heb je arbeidszorg nodig?

Een van Tabora’s doelgroepen kan worden omschreven als mensen die niet meteen terechtkunnen in het gewone arbeidscircuit omdat ze – in hogere of lagere mate – kampen met lichamelijke of geestelijke problemen.

Deze mensen kunnen bij Tabora terecht om praktische vaardigheden te ontwikkelen, voor het merendeel reparatie en renovatie
van meubelen
(o.a. met stoffen of riet bekleden).

Heb jij zin in arbeid en nood aan zorg? Dan kun jij voor arbeidszorg bij ons terecht. Hiervoor beschikken wij over onze eigen tewerkstellingsplaatsen in Huize Tabora, onder de projectnaam den Atelier.

den Atelier is er voor mensen, om de dingen weer te zien zitten, om te ervaren hoe het voelt begrepen en gewaardeerd te worden, om respect te krijgen voor wie je bent en voor het werk dat je levert. den Atelier biedt mensen de mogelijkheid om zich nuttig te voelen en zich ook nuttig te maken.

Elke donderdag staat de deur van Huize Tabora open, en de koffie staat klaar vanaf 9 uur, voor iedereen die eens een kijkje komt nemen of een handje komt toesteken - of zin heeft in een babbel. Loop eens binnen. En ... mocht je nog wat staan hebben, breng dan meteen die oude kast, stoel of zetel mee. Wij helpen er iemand mee vooruit. Hobbyisten zijn ook van harte welkom, want die helpende handen kunnen we gebruiken!


Wij herstellen, restaureren en renoveren allerhande meubels. Zo bekleden wij zetels met een nieuw stofje, maken een haardbank uit gerecycleerde materialen, en biezen of canneren stoelen op traditionele wijze.

Adres: Huize Tabora, Scheldelei 1, 9150 Kruibeke

Open elke donderdag, van 9 tot 16 uur.
Of bel ons voor een afspraak: 0484 06 34 59.
(e-mail: tabora.athena@gmail.com
) 


  
Comments