Üdvözlöm a jósdámban!


Először is bemutatkoznék. Szofril vagyok, jós és asztrológus. Kicsiny országunk egyik legszebb és a csillagok által is kedvező fényszögekkel bezárt helyén élek, Veszprém megyében. Minden bizonnyal a születésem pillanatában fennálló bolygók közti szembenállások is ide vezettek engem erre a területre, s bár egyik kezükkel elvettek tőlem az Istenek – születésemtől fogva egy ritka betegség miatt kerekesszékes vagyok – ám másikkal pedig adtak; a másokon való segítés képességét. Kisgyermek korom óta végig kíséri életem a transzcendencia. Számos gyógyító és jövendőmondó megfordult otthonomban, aki meglátta bennem a segítés, a látás képességét, de úgy érzem csak átfogó tudással adhatok minden helyzetben felelősségteljes tanácsot. Évek óta tanulmányozom az okkult tudományokat, s ezek közül elsősorban a Tarotot és az Asztrológiát, de értek a Numerológiához, az Álomfejtéshez, és több vallás mitológiáját is ismerem Kelettől Nyugatig. Életemben gyakorlatilag hasznosítom a tanultakat és az Égiek segítségével jutottam el oda, hogy e tudást felvállaltam a környezetemben, hivatásként űzve. 


Ha bizonytalan a jövővel kapcsolatban, ha tudni akarja az énje mögött rejlő titkokat, vagy a Mágia titokzatos világa érdekli, akkor jó helyen jár! Több jóslási forma közt is lehetősége van válogatni. Ha mélyen szeretne benézni személyisége mögé, azok a sorshajlamok érdeklik melyeket sejt, de vissza igazán még nem igazolódtak, akkor vegye igénybe asztrológiai szolgáltatásaimat, melyek segítségével régóta nyugtalanító vkérdésekre kaphat válaszokat.

Ha csak néhány konkrét kérdésre szeretné tudni a választ jövőjével kapcsolatban, ha úgy érzi párja nem hű, anyagi helyzetében vár változást, vagy csak útmutatást szeretne, akkor vegye igénybe a Tarot kártyát. A kártya minden kérdésre ad választ, segít a jövőn eligazodni, vagy kiutat találni a nehéz helyzetekből. Bár pontossága nem vetekszik az asztrológiával mégis, sokan szeretik hisz rendkívül kifejező és lényegretörő tud lenni.

A szellemvilág üzeneteit leginkább a Rúnajelek közlik. Nem hiába használták ezeket a jeleket szívesen a sámánok is. Talán legrégebbi módja a jóslásnak ez, bár eleinte még csak csontdarabokat vagy kavicsokat használtak, az írás később került azokra. Itt a szellemvilággal veszem fel a kapcsolatot eszközeim segítségével, a Rúnakövekkel. Ha úgy gondolja, hogy máshonnan érkezhet Önnek sugallat a jövőjéről, akkor nyilván erre a Rúnajóslás a legalkalmasabb.

Érdemes elolvasnia a szolgáltatásaim részletes leírását is az almenükben.

Tarot

Asztrológia

Rúna

Álomfejtés

Ha bármiben tanácstalan, legyen az bármilyen ügy, igénybe veheti ingyenes szolgáltatásomat. A Mágia tanai alapján ingyenesen adok tanácsot mindenkinek e-mailben. Csak írjon ha gondja van, és válaszolok, mit is tenne egy Mágus az Ön helyzetében. Ne feledje, a tanácsok a Mágia tanai alapján íródnak!