Zugligeti mobilflotta

Köszöntő

Ezen az oldalon különböző fontos információk találhatóak a Zugligeti Telenor Mobiltelefon flottáról. A flottába kizárólag a Zugligeti Szent Család Egyházközség tagjai léphetnek be, mivel ez egy zárt flotta.
Erről az oldalról letölthető a flottatagok folyamatosan bővülő listája, fel lehet iratkozni a flotta információs e-mail listájára, megtalálhatók a csatlakozással és a készülék vásárlással kapcsolatos tudnivalók, a tarifák valamint a mobil internet díjak. Amennyiben kérés illetve egyéb hozzászólás merülne fel, a lap alján található elérhetőségen várom! 
Flottánknak nincs telefonos ügyfélszolgálata, kérjük, e-mailen keresztül intézzétek az ügyeiteket!

Flottatagok listája

Ide kattintva letölthető a flottatagok aktuális listája (legutóbbi frissítés: 2016. december 5.)
A Telenor jóvoltából az összes olyan számot díjmentesen hívjuk, amelyek az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye bármelyik flottájához tartoznak.
Ezeket a flottákat itt lehet megtekinteni.

Flotta-információs lista

Létrejött egy lista, amin a Telenor különböző készülék-akcióiról, szolgáltatásairól valamint egyéb, a flottát érintő történésekről jönnek információk. Hasznos, ha minden flottatag feliratkozik a listára. Alább lehet ezt megtenni.
Google Csoportok
Feliratkozás a(z) Zugligeti Mobilflotta csoportra
Csoport meglátogatása

Tarifák

A flottánkra vonatkozó új tarifák (2014. augusztustól) innen tölthető le.

Flottánkban a számlázás havonta történik, minden hónap 11-én van számlazárás, utána néhány nappal érkezik meg a számla a felhasználó részére.

Mobil internet tarifák

Megrendelhetőek a mobiltelefonokra különböző nagyságú adatcsomagok is, amellyel a mobil internet szolgáltatást lehet kedvezőbb áron használni. Ezeknek a szolgáltatásoknak a díjait innen lehet letölteni.
Flottánkon keresztül lehetőség van mobil internet előfizetések megkötésére is (általában inkább számítógépes használatra, stickkel), ezeknek a tarifáiról ezen a linken lehet tájékozódni.

Mobil internet csomag váltása esetén kérjük e-mailben jelezni, hogy mikortól történjen meg a módosítás. Ha számlazárástól, akkor az addigi csomagot törlik, az újat pedig bekapcsolják, azonnali váltás esetén viszont a teljes havidíjat ki kell fizetni az eredeti és az újonnan igényelt csomagra vonatkozóan!
A kedvezményes adatátviteli eszközök vásárlása esetén szintén vonatkozik az előfizetésre a hűségvállalási kötelezettség.

Készülék igénylés (frissen belépőknek és már flottatagoknak egyaránt)

Jelenlegi készülékárlistánkat itt éred el.

Készüléket rendelni ezen a linken tudsz. E-mailen keresztül már nem lehet! (A kifutó ill. limitált modelleket nem érdemes rendelni, ilyenkor készlethiány miatt újat kell választanunk)

Flottánkban havonta egyszer lehet telefont igényelni, a készülékek rendelését minden hónap utolsó napjáig lehet leadni a fenti linken! Az idáig beérkezett igényeket dolgozzuk fel a következő hónap elején.

Fontos megemlíteni, hogy egy készülék vásárlásával egy- vagy két évre hűséget ir alá az ember a flottával. Amennyiben előfizetésedet fel szeretnéd mondani ez idő alatt, 50.000 Ft kötbért kell fizetni.

Belépés a flottába

Flottánkba havonta lehet belépni, minden hónap utolsó napjáig beérkezett igényeket dolgozzuk fel a következő hónap elején.

Amennyiben Z-flottatag szeretnél lenni, az alábbiakat kell tenned.

Először is, mielőtt elkezded az ügyintézést, jó ha tudod, hogy a plébánostól szükséged lesz egy aláírt befogadó nyilatkozatra, enélkül nem tudunk beléptetni a flottába. Ezt a kérelmet itt találod, és a következő címre kell eljuttatni: Szentiványi Dorottya, Bp 1023 Zsigmond tér 1/b 

I. Ha hozod a számod a flottába és

a) Menj el a jelenlegi szolgáltatódhoz (T-Mobile vagy Vodafone), és kérj egy számhordozási engedélyt.

b) Ezzel menj el egy Telenor üzletbe, ahol a legolcsóbb számlás tarifát válaszd ki.

c) Miután Telenoros lett a számod (és csakis azután) küldd el kitöltve, aláírva és beszkennelve az átírási meghatalmazást e-mailen ide, amiben meghatalmazol engem, hogy az átírással kapcsolatos ügyintézésben eljárjak.Figyelem! Ezt a meghatalmazást az írja minden esetben, akinek a nevén van a kártya! Ellenkező esetben újat kell küldeni és lassul az ügyintézés folyamata!

Ebben az e-mailben írd meg a számlázási nevet és a címet.

Figyelem! A Telenornál a névátírás a számhordozás napjától számított 30 napig ingyenes, ellentétben a Magyar Telekommal, ahol 6500 forintot kell ezért fizetni. Ezért célszerű a Telenornál kezdeményezni a folyamatot!

d) Amennyiben rendeltél készüléket, az e-mailedre válaszként küldünk egy bankszámlaszámot, erre utald át annak az árát.

e) Mindezek után tudom elkezdeni intézni az ügyeidet, ha készen van, jelzem.

2. Telenoros vagy

a) Küldd el e-mailen a következő adatokat: Név, számlázási cím, telefonszám, igényelt készülék típusa (ezeket a Ránk vonatkozó árlistában találod meg, csak azokat vedd figyelembe, amik mellett nincs csillag - a csillaggal jelöltek kifutó modellek). 

Ezek mellett küldd el kitöltve, aláírva és beszkennelve az átírási meghatalmazást, amiben meghatalmazol engem, hogy az átírással kapcsolatos ügyintézésben eljárjak.

b) Amennyiben rendeltél készüléket, az e-mailedre válaszként visszaküldök egy bankszámlaszámot, erre utald át annak az árát.

c) Ezek után tudom elkezdeni intézni az ügyeidet, ha készen van, jelzem.

A sikeres számátírást az alábbi sms egyértelműen igazolja:

Az emelt díjas szolgáltatások lehetőségét töröltük. (Ezek ugyanis a flottában a tagok védelmében automatikusan törölve vannak, a tiltást kérésre bárkinek azonnal feloldjuk.)


II. Ha nem hozod be a számod a flottába (tehát új számot szeretnél)

a) Küldd el e-mailen a következő adatokat: Név, számlázási cím, igényelt készülék típusa (ezeket a Ránk vonatkozó árlistában találod meg, csak azokat vedd figyelembe, amik mellett nincs csillag - a csillaggal jelöltek kifutó modellek). feltüntetve; ha nincs, az azt jelenti, hogy már nem forgalmazzák).

b) Amennyiben rendeltél készüléket, az e-mailedre válaszként visszaküldök egy bankszámlaszámot, erre utald át annak az árát.

c) Ezek után tudom elkezdeni intézni az ügyeidet, ha készen van, jelzem.

Flottából való kilépés

A flottából való kilépési igényt szintén a lenti kapcsolattartói e-mail címen kell jelezni. Ez akkor lehetséges, ha az érintett telefonszámon nincs hűségnyilatkozat, tehát nem lett rá készülék vásárolva az elmúlt két évben. A telefonszámok kihordozásának egyszeri díja 5.000 Ft, megszüntetésük pedig díjmentes.

Minden hónap utolsó napjáig beérkezett igényeket a következő hónap elején tudjuk kezelni.

Kapcsolat

Szentiványi Mátyás

E-mail: zflotta@gmail.com

A Telenor az ügyek intézését 15 napos határidővel vállalja. Ritkán fordul elő, hogy kéréseinkre a megadott határidőn kívül reagál. Kérjük, hogy aki ennek ellenére kérésére / rendelésére 2 hétig nem kap semmilyen választ tőlünk, az érdeklődjön nálunk az ügy állásáról.

Subpages (1): Készülékvásárlás
Comments