Cserkész mobilflotta információs oldal

Köszöntő

Ezen az oldalon különböző fontos információk találhatóak a Magyar Cserészszövetség Telenor Mobiltelefon flottáról. A flottába kizárólag cserkészek vagy hozzátartozóik léphetnek be, mivel ez egy zárt flotta.
Erről az oldalról letölthető a flottatagok folyamatosan bővülő listája, fel lehet iratkozni a flotta információs e-mail listájára, megtalálhatók a csatlakozással és a készülék vásárlással kapcsolatos tudnivalók, a tarifák valamint a mobil internet díjak. Amennyiben kérés illetve egyéb hozzászólás merülne fel, a lap alján található elérhetősége várom!

Ügyintézés

A flottával kapcsolatos kérdésekben rendelkezésre állunk e-mailen keresztül a mobil kukac cserkesz pont hu címen. Flottánknak nincs telefonos ügyfélszolgálata, kérjük, e-mailen keresztül intézzétek az ügyeiteket!
A Telenor az ügyek intézését 15 napos határidővel vállalja. Ritkán fordul elő, hogy kéréseinkre a megadott határidőn kívül reagál. Kérjük, hogy aki ennek ellenére kérésére / rendelésére 2 hétig nem kap semmilyen választ tőlünk, az érdeklődjön nálunk az ügy állásáról.

Flottatagok listája

Ide kattintva letölthető a flottatagok aktuális listája (legutóbbi frissítés: 2016. december 5.)

Szerződés, tarifák

Figyelem! A számlatartozással rendelkező flottatagok kimenő hívásait a flotta üzemeltetése a befizetésig letilthatja, illetve ha ez többszörös figyelmeztetésre sem kerül rendezésre, meg is szüntetheti!

A flottánkra vonatkozó Felhasználói Szabályzat innen tölthető le.
A Cs-flotta új tarifái (2014. szeptembertől) itt találhatóak
A Katolikus Egyház Telenoros flottájában levő számokat is díjmentesen hívjuk. Ezeknek a flottáknak a listája itt található
Figyelem! A Katolikus Egyháznak más szolgáltatóknál is van flottája, mi csak azokat hívjuk díjmentesen, amelyek a listán rajta vannak.
Megrendelhetőek a mobiltelefonokra különböző nagyságú adatcsomagok is, amellyel a mobil internet szolgáltatást lehet kedvezőbb áron használni. Ezeknek a szolgáltatásoknak a díjait innen lehet letölteni (2. oldal).
Flottánkon keresztül lehetőség van mobil internet előfizetések megkötésére is (általában inkább számítógépes használatra, stickkel), ezeknek a tarifáiról ezen a linken lehet tájékozódni. Ez esetben úgy kell eljárni, mint egy új előfizetés vásárlása esetén, amiről lejjebb adunk tájékoztatást (Belépés a flottába).
Mobil internet csomag váltása esetén kérjük e-mailben jelezni, hogy mikortól történjen meg a módosítás. Ha számlazárástól, akkor az addigi csomagot törlik, az újat pedig bekapcsolják, azonnali váltás esetén viszont a teljes havidíjat ki kell fizetni az eredeti és az újonnan igényelt csomagra vonatkozóan!
Flottánkban a számlázás havonta történik, minden hónap 8-án van számlazárás, utána néhány nappal érkezik meg a számla a felhasználó részére. 

Belépés a flottába

Flottánkba havonta lehet belépni, minden hónap utolsó napjáig beérkezett igényeket dolgozzuk fel a következő hónap elején.

Újra megnyílt a lehetőség a flottába való belépésre. A rendszer annyiban változott, hogy a más szolgáltatótól hozott számokat először be kell hozni a Telenor hálózatába, utána tudjuk elindítani a flottába való belépést.

Amennyiben Cs-mobil flottatag szeretnél lenni, az alábbiakat kell tenned.

Először is minden esetben el kell küldened e-mailben beszkennelve a Felhasználói Szabályzat 13. oldalán található Megállapodás c. dokumentumot a csapatparancsnok aláírásával, pecsétjével.

Nem cserkész csak úgy léphet be a flottába, ha egy cserkész kezességet vállal érte. Ez esetben a cserkész nevére kell kitölteni a Megállapodást és a belépő nevére a következő oldalon található Kezességvállalási nyilatkozatot. A később említendő belépési űrlapot is a felhasználó adataival kell kitölteni!

I. Ha hozod a számod a flottába és

1. nem vagy Telenoros

a) Menj el a jelenlegi szolgáltatódhoz (T-Mobile vagy Vodafone), és kérj egy számhordozási engedélyt.

b) Ezzel menj el egy Telenor üzletbe, ahol a legolcsóbb számlás tarifát válaszd ki.

c) Miután Telenoros lett a számod (és csakis azután) küldd el kitöltve, aláírva és beszkennelve az átírási meghatalmazást e-mailen ide, amiben meghatalmazol engem, hogy az átírással kapcsolatos ügyintézésben eljárjak. Figyelem! Ezt a meghatalmazást az írja minden esetben, akinek a nevén van a kártya! Ellenkező esetben újat kell küldeni és lassul az ügyintézés folyamata!

Figyelem! A Telenornál a névátírás a számhordozás napjától számított 30 napig ingyenes, ellentétben a Magyar Telekommal, ahol 6500 forintot kell ezért fizetni. Ezért célszerű a Telenornál kezdeményezni a folyamatot!

c) Töltsd ki a belépési űrlapot! (a szövegre kattintva új ablakban nyílik meg)

d) Amennyiben rendeltél készüléket, az e-mailedre válaszként küldünk egy bankszámlaszámot, erre utald át annak az árát.

e) Mindezek után tudom elkezdeni intézni az ügyeidet, ha készen van, jelzem.

2. Telenoros vagy

a) Küldd el e-mailen a következő adatokat: Név, számlázási cím, telefonszám, igényelt készülék típusa (ezeket a Ránk vonatkozó árlistában találod meg, csak azokat vedd figyelembe, amik mellett nincs csillag - a csillaggal jelöltek kifutó modellek).

Ezek mellett küldd el kitöltve, aláírva és beszkennelve az átírási meghatalmazást, amiben meghatalmazol engem, hogy az átírással kapcsolatos ügyintézésben eljárjak. Figyelem! Ezt a meghatalmazást az írja minden esetben, akinek a nevén van a kártya! Ellenkező esetben újat kell küldeni és lassul az ügyintézés folyamata!

c) Töltsd ki a belépési űrlapot! (a szövegre kattintva új ablakban nyílik meg) 

d) Amennyiben rendeltél készüléket, az e-mailedre válaszként küldünk egy bankszámlaszámot, erre utald át annak az árát.

e) Ezek után tudom elkezdeni intézni az ügyeidet, ha készen van, jelzem.


A sikeres számátírást az alábbi sms egyértelműen igazolja:

Az emelt díjas szolgáltatások lehetőségét töröltük. (Ezek ugyanis a flottában a tagok védelmében automatikusan törölve vannak, a tiltást kérésre bárkinek azonnal feloldjuk.)


II. Ha nem hozod be a számod a flottába (tehát új számot szeretnél) - ill. új mobil internet előfizetések vásárlása esetén

a) Küldd el e-mailen a következő adatokat: Név, számlázási cím, igényelt készülék típusa (ezeket a Ránk vonatkozó árlistában találod meg, csak azokat vedd figyelembe, amik mellett nincs csillag - a csillaggal jelöltek kifutó modellek).

b) Töltsd ki a belépési űrlapot! (a szövegre kattintva új ablakban nyílik meg)

c) Amennyiben rendeltél készüléket, az e-mailedre válaszként küldünk egy bankszámlaszámot, erre utald át annak az árát.

d) Ezek után tudom elkezdeni intézni az ügyeidet, ha készen van, jelzem.

Flottából való kilépés

A flottából való kilépési igényt szintén a lenti kapcsolattartói e-mail címen kell jelezni. Ez akkor lehetséges, ha az érintett telefonszámon nincs hűségnyilatkozat, tehát nem lett rá készülék vásárolva az elmúlt két évben. A telefonszámok kihordozásának egyszeri díja 5.000 Ft, megszüntetésük pedig díjmentes.

Minden hónap utolsó napjáig beérkezett igényeket a következő hónap elején tudjuk kezelni.

Kapcsolat

Szentiványi Mátyás

E-mail: mobil@cserkesz.hu