Szemétlerakó Budapesten

Szemétlerakó telephely a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és bontási hulladék elszállítása konténerrel Budapest

A Régiakadémiatelepen lévő szemétlerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír szemetet. Csapatunk hívható a +36 30 90 30 300 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket. hulladéklerakó telefon Budapest Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk. A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük. A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk.
 Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk. Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében. Porlekötés lakossági hulladékudvarban:
 

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Budapest körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni! Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Budapest vonzáskörzetében! Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Budapest régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Budapest körzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba. Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Budapest vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Budapest +36 30 944 3839. Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban. Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban. A hulladékválogató hely nyitvatartása: Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását. ÚJDONSÁG! Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve! konténer fizetés kártyával 
 A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél! Ne töltse idejét ATM-nél, ! hulladékválogató Budapest

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Budapest egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Budapest

A legolcsóbb törmelékszállítás Budapest körzetében?

  Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot. A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk. A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát! A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink. Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni. konténeres kocsi bérlés Budapest Szemétszállítási díjak Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő lomok mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek. A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású tároló konténert kínálunk. A hulladékok pakolása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot. szemétszállító konténer Budapest

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Budapest régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.
Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szemétlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 30 90 30 300!
Aloldalak (23): Az összes megtekintése