Belépőél

 

Ez az oldal azért jött létre, hogy összefogja a defragmentálódott siklóernyős társadalmat, információt szolgáltasson az eseményekről, túrákról, klubokról, iskolákról.

Minden starthelynek, iskolának, klubnak legyen egy oldala, amelyet saját maga szerkeszthet - ezt a Google eszközeivel minden probléma nélkül meg lehet tenni. Külön jogosultságot lehet adni az egyes aloldalakra, így egy helyen lehet kezelni az információkat, anélkül hogy a másikhoz írási joggal hozzáférhessen (Google account segítségével). 

Szárnyprofil Siklóernyős Oldal - Hírek


Minden pilóta szeretné egy helyen látni az összes siklóernyős eseményt. Az induló tanfolyamokat, a világkörüli utazásokat, a versenyeket. Ez a naptár pont ezt teszi lehetővé. Legyen az FAI verseny vagy magyar klub által szervezett túra, itt megjelenhet.Siklóernyős Eseménynaptár
Fórum is indult a Google groups keretein belül, ahol a hozzászólásodhoz képet is tudsz csatolni.

A starthelyeket is szép lassan felviszem, nagyon egyszerűen lehet térképalkalmazást csatolni pl, de akár windguru előrejelzési részletet is. Az egyszerűségéről csak annyit, hogy ezt egy éjszaka alatt csináltam meg (azért volt előtte némi research), legtöbbet a képekkel szenvedtem - nem vagyok grafikus.


Várom közreműködők, szerkesztők jelentkezését: amonostori@gmail.com

Bárkit szívesen látok, aki hajlandó karbantartani egy aloldalt, nem áll szándékomban kisajátítani az Internetet :)


 

 


Comments