További kérdések

BluesSalt szájharmonika mikrofon
Milyen kábelre van szükségem a szájharmonika mikrofon használatához ?
A szájharmonika mikrofon tetszőleges 6.3 mm-es jack-jack kábellel csatlakoztatható az erősítőhöz. Szokás e kábelt gitár kábelnek is nevezni.
Hol vásárolhatok gitár kábelt ?
Bármelyik hangszerboltban, ahol gitár forgalmazásával foglalkoznak.
Milyen erősítővel használhatom a mikrofont ?
A mikrofon bármely elektromos gitár erősítővel használható. Természetesen csöves erősítővel jobb hangja lesz, mint félvezetős erősítővel.
Hol vásárolhatok erősítőt ?
Bármelyik hangszerboltban, ahol elektromos gitár forgalmazásával foglalkoznak.
Ezt én is meg tudom csinálni, miért vásárolnám meg ?
Igen, ezt egy kis kézügyességgel, utána járással, s néhány szerszám birtokában  bárki megpróbálhatja. Amennyiben valaki kedvet érez a barkácsoláshoz, alkatrészek felkutatásához, beszerzéséhez, úgy érdemes is belevágni. Fontos megjegyezni, hogy csupán anyagi megfontolásból nem érdemes belevágni, ennyi pénzért érdemesebb egyszerűen megvásárolni.
Milyen betétek kerülnek a mikrofonba ?
A szájharmonika mikrofonba régi telefonok dinamikus mikrofon betétei, illetve hangszóró betétei (melyek dinamikus mikrofon betétként működnek) kerülnek. Alepvetően tehát dinamikus mikrofon lesz belőle.
Miért jobb a BlueSalt szájharmonika mikrofon mint egy olcsó vocal mikrofon ?
A legolcsóbb vocal mikrofonok a szórakoztató elektronikai boltokban kapható karaoke mikrofonok. Ezekkel az egyik probléma, hogy viszonylag tiszta, torzítatlan hangot adnak. Másfelől nem foghatók kényelmesen marokra, s nem alakul ki velük a kívánt torzított hang. Eltekintve a legolcsóbb eldobható színes fröccsöntött karaoke mikrofonoktól, a legtöbb karaoke mikrofon drágább, vagy ugyanannyiba kerül, mint a BlueSalt szájharmonika mikrofon.
Meg lehet nézni személyesen a mikrofont ?
Igen, Budapesten előre egyeztetett időpontban a mikrofon megtekinthető. Igény esetén a kipróbálás is megoldható.