Η ΤΑΞΗ ΜΑΣ
                            

Αγαπητοί φίλοι,

Ξεκινάμε μία καινούργια προσπάθεια  με τη δημιουργία της παρούσας σελίδας που ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα εργαλείο επικοινωνίας και προβληματισμού.

Η τάξη των Αξιωματικών του έτους 1973 διέθετε και διαθέτει άξια και ικανά στελέχη που συνέβαλαν κατά πολύ θετικό τρόπο τα τελευταία 40 χρόνια στην εξασφάλιση της ασφάλειας της Πατρίδας, στην εκπαίδευση και απόδοση στη κοινωνία ικανών μαχητών και άξιων πολιτών καθώς και στην ανάπτυξη ισχυρών διακρατικών δεσμών τόσο με τα βαλκανικά όσο και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά και μη κράτη. 

Εύκολη η αρνητική κριτική που τώρα τελευταία όλοι μας ασκούμε προς κάθε κατεύθυνση αλλά δύσκολη η παραδοχή της όποιας συμβολής των Αξιωματικών στη διαμόρφωση της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και στην εδραίωση του αισθήματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας των πολιτών.

Με αυτή μας τη σελίδα επιδιώκουμε τη συμβολή όλων στη διατύπωση των προβληματισμών μας αλλά ταυτόχρονα και τη διατήρηση των δεσμών της τάξης μας που παραμένουν ισχυροί παρά τα χτυπήματα που δεχτήκαμε από όπου και αν προήλθαν.

Με οδηγό πάντα το σύνθημα του Συνδέσμου "Επικοινωνώ άρα Υπάρχω" προχωράμε μαζί σε νέους ορίζοντες.