Συνεδριάσεις Δ.Σ


ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 16 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

αναρτήθηκε στις 14 Σεπ 2017, 11:00 μ.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 14 Σεπ 2017, 11:00 μ.μ. ]

Σήμερα, Κυριακή  10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:00 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Χολέβα Χαρά, Λιαρομάτη Μαρία, Ζωγράφου Φαίη, Μπάλλας Παναγιώτης, Σκαλενάκη Σταματία. Σύμφωνα με το καταστατικό υπάρχει απαρτία του ΔΣ και άρχεται η συνεδρίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

1.       Ενέργειες για την πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

2.       Απολογισμός Ταμείου

3.       Διαγραφή μέλους Δ.Σ.


Αναλυτικά: 

1. Λόγω λήξης της θητείας του ΔΣ , αποφασίστηκε πλειοψηφικά η πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 17/9/2017 στις 11:00 με σκοπό τον ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών , τον ορισμό των υποψηφιοτήτων και την εκλογή της ελεγκτικής επιτροπής. Θα αποσταλεί μέχρι την Τετάρτη 13/9/2017 επιστολή για την πρόσκληση σε ΓΣ.

2.  Το ΔΣ του Συλλόγου κλείνει την θητεία του με υπόλοιπο ταμείου 151,28 ευρώ. Η κατάσταση του ταμείου για τα έτη 2015-2016-2017 θα επικολληθεί στο βιβλίο πρακτικών .

3.  Σύμφωνα με το καταστατικό η θητεία κάποιου μέλους παύει από την στιγμή που δεν έχει τέκνο στο σχολείο. Για το λόγο αυτό η Χαρά Χολέβα διαγράφεται από Πρόεδρος του ΔΣ και την θέση της αναλαμβάνει μέχρι τις εκλογές ο αντιπρόεδρος Νίκος Αμυγδαλιός.

 

 

 

                                       Μην υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση

                               

 

 

               Η Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας                                                    Τα Μέλη 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 15 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

αναρτήθηκε στις 22 Ιουν 2017, 6:58 π.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 22 Ιουν 2017, 6:58 π.μ. ]

Σήμερα, Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στις 18:30 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Χολέβα Χαρά, Λιαρομάτη Μαρία, Ζωγράφου Φαίη, Γκολέμη Ιωάννα, Μπάλλας Παναγιώτης, Σκαλενάκη Σταματία. Σύμφωνα με το καταστατικό υπάρχει απαρτία του ΔΣ και άρχεται η συνεδρίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

1. Ενέργειες για την αποφοίτηση ΣΤ τάξης

2. Γιορτή Νηπιαγωγείου

3. Γιορτή Σαββατιάτικων Δραστηριοτήτων

4. Σχολική φωτογράφηση

5. Ομιλίες

6. Δράσεις σχολείου

Αναλυτικά:

1. Για το πρώτο θέμα αποφασίστηκε πλειοψηφικά η προσφορά του συλλόγου για την ΣΤ τάξη, χρηματικού ποσού για την κάλυψη αγοράς πίτσας και αναψυκτικών για το πάρτυ που θα κάνουν στο χώρο του σχολείου και θα πραγματοποιηθεί στις 14/6/2017. Επιπροσθέτως, θα αγοραστούν αναμνηστικά δώρα (για όλα τα παιδιά), πάπυρος αποφοίτησης και αναμνηστικό λεύκωμα, για τα οποία έχει ζητηθεί προσφορά από τη «Μαθητική Φωτογραφία» και το κόστος ανέρχεται στα 70€.

2. Συμφωνήθηκε η προσφορά σε παγωτίνια για την γιορτή του Νηπιαγωγείου στις 14/6/2017.

3. Η γιορτή των Σαββατιάτικων δραστηριοτήτων θα συνδυαστεί με την γιορτή του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6/2017 στις 19:30 μ.μ.

4. Η σχολική φωτογράφηση θα πραγματοποιηθεί για όλο το σχολείο στις 28-29/3/2017 και τα φωτογραφικά πακέτα θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτήν στις 11/5/2017.

5. Στην σχολική χρονιά 2016-2017 αποφασίστηκε η διενέργεια ομιλιών με θέματα που επέλεξαν οι γονείς του σχολείου. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί δύο ομιλίες και η τρίτη θα γίνει στις 7/5/2017 ώρα 16.00. Αποφασίστηκε η αγορά χυμών, αναψυκτικών και κουλουριών για τον μπουφέ.

6. Α. «Η Ορχήστρα των Χωμάτων» είναι ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας στις 10-11-12 Μαΐου και θα περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις και παιχνίδια με την συμμετοχή των παιδιών του δημοτικού. Για την αγορά υλικών - με σκοπό το βάψιμο της αυλής και τον καλλωπισμό του κήπου - το κόστος ανέρχεται σε 5 ευρώ ανά παιδί.

6. Β. Επίσης στις 4/5/2017 για τις τάξεις της Ε & ΣΤ θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα «Βάλε και εσύ ένα χεράκι» από την ομάδα έργου του "Live WithoutBullying", που επισκέπτεται σχολεία της Αττικής για να υλοποιήσει την καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον εκφοβισμό "Βάλε και ΕΣΥ ένα Χεράκι " και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθαίνω να Ζω Χωρίς Εκφοβισμό», σε συνεργασία με τους δασκάλους και τη δημιουργία εκπαιδευτικής-αναμνηστικής αφίσας.Μην υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση 


Η Πρόεδρος                    Η Γραμματέας                       Τα Μέλη

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 14 12/02/2017

αναρτήθηκε στις 17 Φεβ 2017, 3:53 π.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 17 Φεβ 2017, 3:53 π.μ. ]

Σήμερα, 12 Φεβρουαρίου του 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρούσες στη Συνεδρίαση ήταν: οι Χολέβα Χαρά, Μπάλλας Παναγιώτης και Λιαρομάτη Μαρία

Το θέμα που συζητήθηκε είναι το ακόλουθο:

Δειγματισμός Φωτογραφικών πακέτων για τη σχολική φωτογράφιση όλων των μαθητών νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Αποφασίστηκε η συνεργασία με την εταιρία "ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ", η οποία προσφέρει ποιοτική δουλειά και συμφέρουσα προσφορά.

Όλα τα Μέλη του Δ.Σ. είναι σύμφωνα για την ανάθεση της μαθητικής φωτογράφισης στην ανωτέρω εταιρία, κατόπιν ηλεκτρονικής ενημέρωσης που είχε προηγηθεί από την Πρόεδρο προς όλα τα Μέλη (εφόσον θα απουσίαζαν της Συνεδριάσεως).

Το παρόν Πρακτικό συντάχθηκε και υπογράφεται ως ακολούθως

Υπογραφές μελών
 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 13 24/01/2016

αναρτήθηκε στις 24 Ιαν 2017, 11:20 μ.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 24 Ιαν 2017, 11:20 μ.μ. ]

Θέματα:

1.       Αποκριάτικη Εκδήλωση Συλλόγου

2.       Ariston Talent Test – Δωρεάν παροχή στους Γονείς-Μαθητές

3.       Ομιλίες για τους Γονείς

 

1. Τα Μέλη του Δ.Σ. κλήθηκαν εκ της Πρόεδρου (19/01/17), να ψηφίσουν για τον τόπο διεξαγωγής της Αποκριάτικης Εκδήλωσης του Συλλόγου.

Υπήρχαν οι εξής δύο επιλογές:

Εντός σχολείου (αμφιθέατρο) – Εκτός σχολείου (μουσικός χώρος)

Κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ψήφισαν όλα τα Μέλη ονομαστικά και το αποτέλεσμα ήταν:

Έξι (6) ψήφοι : Εκτός σχολείου

Μία (1) ψήφος: Εντός σχολείου

Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στη Disco Serenade/ Πειραιάς και ορίστηκε ημερομηνία: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 – ώρα: 18:00 – 21:00.

Οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν σε Συνεδρίαση των Μελών του Δ.Σ.

2. Επίσης,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, σε συνεργασία με ιδιωτικό φορέα, αποφάσισε να προσφέρει στους μαθητές της Γ’ – Δ’ – Ε’ – ΣΤ’ τάξης και σε όσους γονείς το επιθυμούν (χωρίς καμία δέσμευση), ένα Talent Test, υπό μορφή ερωτηματολογίου.

Από το Test θα διαφανούν οι κλίσεις, δεξιότητες και τα ταλέντα των παιδιών.

Ο Σύλλογος διαθέτει Προσκλήσεις για όσους ενδιαφέρονται.

(Όμιλος Φροντιστηρίων – Μαθημάτων Δημοτικού ‘ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ’- Πειραιάς)

Η επιστολή μοιράστηκε στους μαθητές στις 23/01/17

3. Αποφασίστηκε να δοθεί λίστα 8 θεμάτων στους γονείς, προκειμένου να επιλέξουν τις Ομιλίες, που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων στους προσεχείς μήνες, στο χώρο του σχολείου μας.

Η επιστολή μοιράστηκε στους γονείς στις 23/01/17

Τα επιλεγμένα (πλειοψηφικά) θέματα θα ανακοινωθούν άμεσα.

Το Δ.Σ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 12 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

αναρτήθηκε στις 26 Οκτ 2016, 4:48 π.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 26 Οκτ 2016, 4:48 π.μ. ]

Σήμερα, 22 Οκτωβρίου του 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στο χώρο του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρούσες στη Συνεδρίαση ήταν: οι Χολέβα Χαρά, Χολέβα Έφη, Γκολέμη Ιωάννα και Σκαλενάκη Σταματία.

            Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα ακόλουθα:

1.      Συνάντηση – Γνωριμία με τους γονείς του Νηπιαγωγείου και της Α’ τάξης.

2.      Απολογισμός Ταμείου 2015-2016.

3.      Καθορισμός Ετήσιας Συνδρομής 2016-2017.

4.      Σαββατιάτικες Δραστηριότητες.

5.      Προετοιμασία Γιορτής Χριστουγέννων.

6.      Φωτογράφιση μαθητών όλων των τάξεων.

7.      Συγκέντρωση ειδών για άπορες οικογένειες.

8.      Υπεύθυνοι γονείς ανά τάξη.

9.      Δράσεις για Α’ τρίμηνο.

Αναλυτικά αποφασίστηκαν:

1. Η συνάντηση – γνωριμία με τους γονείς του Νηπιαγωγείου και της Α’ τάξης να γίνει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, με επιστολή-πρόσκληση προς τους αναφερόμενους γονείς.

2. Ως προς τον Απολογισμό του Ταμείου αυτό θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Συλλόγου. Θα ενημερωθούν όλα τα Μέλη (και η Ελεγκτική Επιτροπή) και θα επικολληθεί στο Βιβλίο Πρακτικών η συνολική κατάσταση Εσόδων – Εξόδων 2015-16.

3. Ως προς τον καθορισμό της ετήσιας συνδρομής για την τρέχουσα σχολική χρονιά, συμφωνήθηκε να εισπραχθεί το ποσό των 10 ευρώ για το ένα παιδί, 12 ευρώ για τα δύο παιδιά (συνολικά) και 15 ευρώ για τα τρία παιδιά (συνολικά). Η αντίστοιχη επιστολή θα μοιραστεί στους γονείς όλων των τάξεων την 31η Οκτωβρίου και τα χρήματα θα εισπραχθούν από την 1η έως και τις 4 Νοεμβρίου.

4. Ως προς το θέμα των Σαββατιάτικων δραστηριοτήτων αποφασίσαμε να συνεργαστούμε εκ νέου με τη Μικρή Ακαδημία. Στις προτεινόμενες δραστηριότητες θα περιληφθούν: ο Μοντέρνος χορός, οι Παραδοσιακοί χοροί, η Μουσικοκινητική Αγωγή με το Σύστημα Orff, το Θεατρικό Παιχνίδι, η Θεατρική Ομάδα, η Ζωγραφική, τα Εικαστικά και η Δημιουργική Γραφή. Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες θα καταγραφούν σε ενημερωτική επιστολή προς τους Γονείς και εκείνοι θα εκδηλώσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους. Φυσικά, θα προηγηθεί άδεια από το Διευθυντή του σχολείου και τη Σχολική Επιτροπή για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Συλλόγου.

5.  Σε ότι αφορά την προετοιμασία της Χριστουγεννιάτικης Εορτής, προτάθηκε να οργανωθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι με εθελοντές – γονείς που θα κάνουν κατασκευές μαζί με τα παιδιά, μέσα σε μία Χριστουγεννιάτικη μουσική ατμόσφαιρα. Το κόστος εισόδου θα συζητηθεί σε ερχόμενη συνεδρίαση (εάν και εφόσον θα οριστεί). Ως πιθανή ημερομηνία του Χριστουγεννιάτικου Εργαστηρίου προτάθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ή η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουμε και μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε Μουσικό Χώρο (όπως Serenade). Θα συζητηθεί εκ νέου, με προτάσεις που αναμένονται.

6. Σε ότι αφορά στη φωτογράφιση των μαθητών, αποφασίστηκε η φωτογράφιση να αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων και το συγκεκριμένο ζήτημα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση και αφού συγκεντρωθούν ανάλογες προσφορές από όλα τα Μέλη.

7. Η συγκέντρωση ειδών για τις άπορες οικογένειες θα γίνει και φέτος και σε ότι αφορά στη διανομή των ειδών προτεραιότητα θα δοθεί στις άπορες οικογένειες του σχολείου μας.

8. Οι Υπεύθυνοι γονείς των τάξεων θα οριστούν άμεσα και θα ενημερωθούν όλοι οι Γονείς.

 

9. Ως προς τις υπόλοιπες δράσεις μας για το Α’ τρίμηνο αποφασίστηκε να αναζητήσουμε ενημερωτικό υλικό για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Τα παιδιά μαθαίνουν την Υγεία μέσα από την Τέχνη».

 Αναμένουμε και τις προτάσεις των γονέων στη Συνεδρίαση της Τρίτης 25 Οκτωβρίου.

Το παρόν Πρακτικό συντάχθηκε και υπογράφεται ως ακολούθως

Υπογραφές μελών  

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 11 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

αναρτήθηκε στις 20 Οκτ 2016, 2:23 π.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 20 Οκτ 2016, 2:24 π.μ. ]

Σήμερα, Σάββατο  14  Μαΐου 2016 στις 16:30 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Χολέβα Χαρά, Λιαρομάτη Μαρία, Ζωγράφου Φαίη, Γκολέμη Ιωάννα. Σύμφωνα με το καταστατικό υπάρχει απαρτία του ΔΣ και άρχεται η συνεδρίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

1.       Ενέργειες για την αποφοίτηση ΣΤ τάξης

2.       Γιορτή Νηπιαγωγείου

3.       Συλλογή ρουχισμού για άπορες οικογένειες

4.       Γιορτή Σαββατιάτικων Δραστηριοτήτων

Αναλυτικά:

 

1.  Για το πρώτο θέμα αποφασίστηκε πλειοψηφικά η προσφορά του συλλόγου για την ΣΤ τάξη , χρηματικού ποσού για την κάλυψη του κόστους της εκδρομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι στις 3/6/2016 .Επιπροσθέτως θα αγοραστούν αναμνηστικά δώρα με την χάραξη της ημερομηνίας του Reunion.Επίσης θα δημιουργηθεί αναμνηστικό λεύκωμα για το οποίο θα ζητηθεί προσφορά.

2.  Συμφωνήθηκε η προσφορά σε παγωτίνια για την γιορτή του Νηπιαγωγείου στις 14/6/2016.

3.  Η συλλογή ρουχισμού για τις άπορες οικογένειες θα γίνει με όχημα ταξί το οποίο θα πληρωθεί από το σύλλογο.

4.  Σε περίπτωση που η γιορτή των Σαββατιάτικων δραστηριοτήτων δεν συνδυαστεί με την γιορτή του σχολείου , θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/6/2016 στις 18:30 μ.μ.

 

 Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση

                               

 

 

Η Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας                                                    Τα Μέλη 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 10 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

αναρτήθηκε στις 20 Οκτ 2016, 2:22 π.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 20 Οκτ 2016, 2:22 π.μ. ]

Σήμερα, Κυριακή  20  Μαρτίου 2016 στις 16:00 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Χολέβα Χαρά, Λιαρομάτη Μαρία, Ζωγράφου Φαίη, Σκαλενάκη Σταματία , Χουλάκης Χάρης, Μαργαρίτου Μαρία,Γκολέμη Ιωάννα ,Εφη Χολέβα και Μπάλλας Παναγιώτης. Σύμφωνα με το καταστατικό υπάρχει απαρτία του ΔΣ και άρχεται η συνεδρίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

1.  -Στήριξη οικογένειας Γκίκα

Λόγω της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει η οικογένεια λόγω της απώλειας του κου Γκίκα ,πατέρα δύο παιδιών του Νηπιαγωγείου , ο Σύλλογος αποφάσισε να πάρει προσφορές από ταξί ,για την μετακίνηση των παιδιών από και προς το σχολείο.Επίσης η Σοφία Αμυγδαλιού ,μίλησε με την μητέρα και θα μιλήσουν ξανά την επόμενη εβδομάδα για να μας εκθέσει αν χρειάζεται κάποια βοήθεια . Το ΔΣ αποφάσισε ότι η οποιαδήποτε βοήθεια θα δοθεί εφόσον το επιθυμεί η μητέρα.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση

                               

 

 

Η Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας                                                    Τα Μέλη 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 9 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

αναρτήθηκε στις 1 Μαρ 2016, 5:56 π.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 1 Μαρ 2016, 5:56 π.μ. ]

Σήμερα, Σάββατο   27  Φεβρουαρίου 2016 στις 17:00 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Χολέβα Χαρά, Λιαρομάτη Μαρία, Ζωγράφου Φαίη, Σκαλενάκη Σταματία, Χουλάκης Χάρης,  Μπάλλας Παναγιώτης.

Σύμφωνα με το καταστατικό υπάρχει απαρτία του ΔΣ και άρχεται η συνεδρίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

1.       Αποκριάτικο Πάρτυ

1.       Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του σχολείου το Σάββατο  5/3/2016 και ώρα 17:30-20:30, με την συνεργασία της εταιρείας «Τρελομπόμπιρες» και με επαγγελματία DJ. Η εκδήλωση θα είναι 3ώρη και περιλαμβάνει 3 ανιματέρ για ψυχαγωγικά παιχνίδια με τα παιδιά και μπαλονοκατασκευές. Το συνολικό κόστος είναι: 330,00 ευρώ και έχει ήδη δοθεί προκαταβολή 100,00 ευρώ από το ταμείο του Συλλόγου.

2.       Για τον μπουφέ έχουμε πάρει προσφορές από «Σπεσιαλίστα» για 50 πίτσες 200€ , «Roma Pizza» για 22 πίτσες 100€ και από «Pizza Fun» για 30 πίτσες 95€, όλες οι προσφορές αφορούν πίτσες των 8 τεμ.

Η Μαρία Λιαρομάτη περιμένει από την Pizza Fun νέα προσφορά για πίτσες 24 τεμαχίων. Αφού εγκριθεί η συμφερότερη προσφορά θα συμφωνηθεί η παράδοσή να γίνει στις 19:45 στο σχολείο για να προσφερθούν στις 20:00.

Με την δωροεπιταγή του Σκλαβενίτη θα αγοράσουμε πιάτα, χαρτοπετσέτες και ποτήρια. Επίσης παραλάβαμε νέα επιταγή του Σκλαβενίτη με άλλα 50€ ,τα οποία θα διατεθούν και αυτά για αγορές της εκδήλωσης.

Για τον καθαρισμό του σχολείου περιμένουμε απάντηση από το Διευθυντή για το ποσό. Την Τρίτη θα μοιραστεί επιστολή για προσφορά δώρων από γονείς για την λαχειοφόρο αγορά, καθώς και η πρόσκληση για το πάρτυ.

3.       Τα δώρα που έχουν προσφερθεί ήδη είναι 30 τεμ. θα συσκευασθούν, θα αριθμηθούν και θα καταγραφούν σε λίστα που θα αναρτηθεί στην είσοδο.

 

 Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση

                               

 

 

                        Η Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας                                                 


Τα Μέλη 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 8 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

αναρτήθηκε στις 16 Φεβ 2016, 5:13 π.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 16 Φεβ 2016, 5:14 π.μ. ]

Σήμερα, Κυριακή  14  Φεβρουαρίου 2016 στις 17:00, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Χολέβα Χαρά, Αμυγδαλιός Νίκος, Λιαρομάτη Μαρία, Ζωγράφου Φαίη, Σκαλενάκη Σταματία, Μαργαρίτου Μαρία, Ιωάννα Γκολέμη, Μπάλλας Παναγιώτης.

Παρόντες ήταν επίσης, οι γονείς: Δημοπούλου Σοφία, Γκανέτσος Αναστάσιος.

Σύμφωνα με το καταστατικό υπάρχει απαρτία του ΔΣ και άρχεται η συνεδρίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

1.       Σαββατιάτικες Δραστηριότητες

2.       Απολογισμός Ημερολογίων

3.       Απολογισμός Έκθεσης  Ββιβλίου – Εκδηλώσεων - Παρουσιάσεων

4.       Αποκριάτικο Πάρτυ

5.       Ενέργειες «Make a wish»

6.       Λειτουργία Ολοήμερου – Ενέργειες

1.     Το Σάββατο 13/02/16 ξεκίνησαν οι Σαββατιάτικες δραστηριότητες. Μέσα στην εβδομάδα θα σταλεί το πρόγραμμα για τις βάρδιες. Αποφασίστηκε να τεθεί σαν ερώτημα στο Διευθυντή η ένταξη της ενισχυτικής διδασκαλίας στις δραστηριότητες. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα αν τελικά μπορεί να υλοποιηθεί θα πρέπει να γίνει από εθελοντές γονείς με γνώσεις σε διδασκαλία.

 

2.     Η διάθεση των σχολικών ημερολογίων είχε σαν αποτέλεσμα την επιστροφή 11 ημερολογίων και την είσπραξη του ποσού των 738€. Επίσης θα αποσταλεί μήνυμα υπενθύμισης για την εξόφληση των εκκρεμών ημερολογίων.

 

3.    Το Σάββατο 12/2/2016 ολοκληρώθηκε η εβδομάδα «Φιλαναγνωσίας» και το κλείσιμο της Έκθεσης Βιβλίου. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν ικανοποιητικά. Το όφελος του συλλόγου από την έκθεση βιβλίου ανέρχεται σε 25% επί των εισπράξεων ήτοι 85,87€.

 

4.     Αποφασίστηκε το Αποκριάτικο πάρτυ να γίνει στο αμφιθέατρο του σχολείου το Σάββατο  5/3/2016 και ώρα 18:00-21:00. Αποφασίστηκε να απευθυνθούμε στους «Τρελομπόμπιρες» για την διοργάνωση του πάρτυ με δίωρο πρόγραμμα και επιπλέον Dj. Το συνολικό κόστος για τα παραπάνω ανέρχεται σε 315€ και ψηφίστηκε με 9 ψήφους. Με την δωροεπιταγή του Σκλαβενίτη θα αγοράσουμε πιάτα, χαρτοπετσέτες και ποτήρια. Θα απευθυνθούμε σε εταιρείες για προσφορά σε πίτσες και από τους γονείς θα ζητήσουμε αν θέλουν να φέρουν χυμούς και αναψυκτικά. Για την λαχειοφόρο θα απευθυνθούμε σε μαγαζιά. Επίσης, θα στείλουμε ανακοίνωση στους γονείς για εθελοντική προσφορά σε είδος ή υπηρεσίες αναλόγως του επαγγέλματος. Το κόστος εισόδου αποφασίστηκε σε 3€ με 6 ψήφους έναντι 3 που υποστήριξαν το 2€. Για αγορά επιπλέον λαχνών το κόστος ορίστηκε σε 1€. Αρμοδιότητες θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση.

 

5.    Θα το συζητήσουμε σε επόμενες συνεδριάσεις.

 

6.    Το ολοήμερο σχολείο λειτουργεί πλέον μέχρι τις 14:00. Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή διαμαρτυρίας στην Α/βάθμια εκπαίδευση και θα οργανώσουμε μέσα στην εβδομάδα να πάμε οι γονείς στην Α/βάθμια για απαίτηση προσωπικού στις ειδικότητες που θα συμπληρώσουν το πρωινό & απογευματινό ωράριο.

    Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση

                               

 

Η Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας

  Τα Μέλη 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 7 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

αναρτήθηκε στις 14 Φεβ 2016, 11:34 μ.μ. από το χρήστη Nick A.   [ ενημερώθηκε 14 Φεβ 2016, 11:34 μ.μ. ]

Σήμερα, Κυριακή  24  Ιανουαρίου 2016 στις 11:00 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Χολέβα Χαρά, Λιαρομάτη Μαρία, Ζωγράφου Φαίη, Σκαλενάκη Σταματία , Μαργαρίτου Μαρία και Μπάλλας Παναγιώτης. Σύμφωνα με το καταστατικό υπάρχει απαρτία του ΔΣ και άρχεται η συνεδρίαση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

1.       Ημερολόγια

2.       Έκθεση  βιβλίου

3.       Αποκριάτικο Πάρτυ

1.       Την Δευτέρα 25/1/16 θα αποσταλεί η επιστολή για τα ημερολόγια και την Τρίτη 26/1/16 θα αρχίσει η σταδιακή διανομή των ημερολογίων ,πρώτα από την Α και Β τάξη.Την Πέμπτη 28/1/16 θα μοιραστούν στο Νηπιαγωγείο.Την Τρίτη 2/2/16 Γ και Δ και 4/2/16 Ε & ΣΤ τάξη.Θα ακολουήσουν τηλέφωνα για την επιβεβαίωση της αγοράς σε όσους δεν έχουν καταβάλλει τα χρήματα έπειτα από 3 ημέρες από την παράδοση.

 

2.       Η έκθεση βιβλίου θα ξεκινήσει από 6/2/16 και θα διαρκέσει μια εβδομάδα μέχρι 13/2/2016 και θα λειτουργεί τις καθημερινές 17:30-19:30 και τα Σαββατοκύριακα 11:00-13:00 και 17:30-19:30. Στις αναγραφόμενες τιμές θα γίνετε έκπτωση 10%.Για τις βάρδιες θα σταλεί email με τις ημερομηνίες και τις ώρες.

 

3.       Αποφασίστηκε το πάρτυ να γίνει στο αμφιθέατρο του σχολείου το Σάββατο  5/3/2016 και ώρα 18:00-21:00. Την μουσική θα την επιμεληθεί ο Παναγιώτης Μπάλλας και σε περίπτωση που δεν μπορεί θα σταλεί email για εθελοντή γονέα ή θα απευθυνθούμε σε εταιρεία.Με την δωροεπιταγή του Σκλαβενίτη θα αγοράσουμε πιάτα ,χαρτοπετσέτες και ποτήρια.Θα απευθυνθούμε σε εταιρείες για προσφορά σε πίτσες.Για ανιματέρ θα απευθυνθούμε σε εταιρεία για να μας δώσουν προσφορά.Για την λαχειοφόρο θα πάμε σε μαγαζιά για να ζητήσουμε δωράκια. Το κόστος εισόδου και οι  αρμοδιότητες θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση.

 

          Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση

                               

Η Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας

 

Τα Μέλη 

1-10 of 24