Εθελοντισμός

Αγαπητοί γονείς,

Ο εθελοντισμός, ως μέγιστο έργο ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, προσφοράς και ευαισθησίας,είναι παραπάνω από αναγκαίος στις μέρες μας και τα παιδιά μας, όπως και το σχολείο έχουν απόλυτη ανάγκη την εθελοντική προσφορά ΟΛΩΝ μας!

Για να βελτιώσουμε το σχολικό περιβάλλον και να αναβαθμίσουμε τη σχολική ζωή των παιδιών μας, θα πρέπει να διαθέσουμε όλοι λίγο από το χρόνο μας, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας – σε όποιο τομέα μπορεί και επιθυμεί ο καθένας - π.χ. κηπουρική, υδραυλικές, ηλεκτρολογικές, ξυλουργικές εργασίες, βάψιμο/ σοβάτισμα, γραφιστικές εργασίες, εκπαιδευτικές /επιμορφωτικές υπηρεσίες κ.α.

Θα μας ήταν απολύτως χρήσιμο να γνωρίζουμε τους τομείς, στους οποίους μπορείτε να προσφέρετε εθελοντική εργασία, καθώς και το αντικείμενο εργασίας σας, για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να στείλετε ένα e-mail στο : sgk35peiraia@gmail.com 


Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμά μας για βοήθεια και συνεργασία.

Έτσι θα δώσουμε και στα παιδιά μας σπουδαία μαθήματα ευαισθησίας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, για να μάθουν να μοιράζονται, να βοηθούν, να στηρίζουν, να συμμετέχουν και τελικά να νιώθουν τη χαρά του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

 Σας ευχαριστούμε πολύ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων