Opettajat/ TeachersAnni Heikkinen

Anni Heikkinen työskentelee tanssin lehtorina Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa.

Lindy Hopin
maailmaan Heikkinen tutustui ensimmäisen kerran vuonna 2005 ja siitä lähtien swingin maailma on kuulunut tiivinä osana hänen elämäänsä. Paritanssin maailmassa Heikkistä kiehtovat erityisesti kahden ihmisen sanattoman yhteyden mahdollisuudet sekä erilaiset kulttuuriset ilmiöt.

- FM, Tampereen yliopisto, tanssintutkimuksen maisteriohjelma 2011
- Tanssinopettaja (AMK), Oulun  ammattikorkeakoulu 2009
- Liikunnanohjaaja (AMK), Rovaniemen ammattikorkeakoulu 2004
Matleena Kortesalmi
Matleena Kortesalmi on oululainen monipuolinen paritanssin taitaja ja erityisesti rock'n'swing- lajeihin erikoistunut tanssinopettaja (AMK). Hän  voitti buggin ja boogie boogien Suomen mestaruuden vuonna 2009 sekä lindy hopin Suomen mestaruuden  2013. Lisäksi Kortesalmella on useita boogie woogien finaalipaikkoja kansainvälisellä tasolla ja hän on sijoittunut mm. MM- kisoissa vuonna 2010 neljännelle sijalle.

Kortesalmi on opiskellut tanssia Hungaryn Dance Academy:ssä vuonna 2007 sekä toiminut Ranskassa ammattitanssijana vuosina 2010 sekä 2013. Nykyään hän toimii päätoimisena tanssinopettajana Oulun alueella opettaen paritansseja sekä soolotunteja kaiken ikäisille.

- Tanssinopettaja (AMK), Oulun  ammattikorkeakoulu 2010

Päivi Perttunen
Koillis-Lapista, Pelkosenniemen kylästä, kotoisin oleva Päivi Perttunen aloitti tanssiharrastuksen muutettuaan Ouluun musiikkikasvatuksen opintojen perässä. Tanssiminen vei kuitenkin  täysin mennessään, joten hän hakeutui tanssinopettajan ammattiopintoihin Oulun ammattikorkeakouluun.

Keväällä 2013 hän valmistui tanssinopettajaksi (AMK) suuntautumisvaihtoehtona paritanssit.
Päivin suosikkilajit ovat kuubalainen salsa sekä swingtansseihin kuuluva lindy hop. Näiden lajien parissa hän on matkustellut ympäri maailman kouluttautumassa ja ennen kaikkea nauttimassa lajeihin liittyvistä kulttuureista.

- Tanssinopettaja (AMK), Oulun  ammattikorkeakoulu 2013


*Opett
ajilla on tunneilla mukana opetusparit.