За нас...‎ > ‎

Награди, дарования и постижения

На 26 март 2010г Фолклорният танцов състав "Боженци" при училище "Св. Св. Кирил и Методий", с ръководител Цветелина Атанасова, спечели Второ място в десетия Национален Музикилно-фолклорен конкурс "Орфеево изворче".
Честито на талантливите деца и техния ръководител!

  Екип ученици от 6 клас - 1 ВО МЯСТО
Симеон Йорданов Йорданов, 6 "а" клас, Николета Вескова Колева, 6 "г" клас и Стела Ивайлова Желева, 6"г" клас с ръководител г-жа Пенка Йотева, учител по Човек и природа в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий,” град Габрово се класираха НА ПЪРВО МЯСТО на националния конкурс по астрономия в интернет "Ловци на небесни съкровища 2010" с проект на тема "Тайните на нашата планета"
http://sites.google.com/site/secretsofourearth/
БРАВО!Мирела Караиванова-ІІ "А" , Христия Илиева-ІІІ"А",Теодора Михайлова-VІ"Г", Елица Емилова-VІІ"Г" клас  спечелиха грамоти и награди за участие в общинския конкурс за "Енергийна ефективтост и интелигентно използване на енергията"
Браво, деца!


Христия пред творбата си


Божидара Божидарова от 4 клас често ни наси награди от фолклорни фестивали.Божидар Николаев Иванов от 4 "б" клас е областния победител в националното състезание на МОН " Знам и мога" 2015г. Той представи достойно училището и  Габровска област на националния кръг в Бургас на 27 март2015 г.
Поздравления!

Отпадък с късмет не отива за смет
Отпадък с късмет не отива за смет


Четвъртокласниците  от Основно училище "Свети Свети Кирил и Методий " Габрово  се класираха на първо място   по успех в Габровска област в проведеното от МОМН национално външно оценяване за 2012 учебна година! С тези си високи резултати училището се нарежда на 31 място в рейтинг скалата на основните училища в България!!! Поздравления за учениците и техните учители!


40 години ОУ"Св.св. Кирил и Методий" Габрово


  3 ТО МЯСТО!
Стилиян Ивов Ибовски, 6 Б клас,Цветелина Доброславова Данкова, 6 Б клас,  Владимир Ивелинов Колев, 6 Б клас, ОУ „Св.Св. Кирил и Методий,” град Габрово с


  

ръководител г-жа Пенка Йотева,се класираха НА 3 ТО МЯСТО на националния конкурс по физика в интернет "Физиката в моите очи" с проект на тема Електрични явления
http://elektrichestvo.hit.bg/
БРАВО!

Спортните ни клубове често ни радват със своите победи на общински и областни състезания!

Румен Николаев от Трети "а" клас спечели ІІІ-то място на областно равнище в Математическото състезание "Хитър Петър". Очакваме и следващите му победи!

Подстраници (1): Малки лъвчета
Comments